Σε απεργιακό κλοιό σήμερα η χώρα

Οι συγκεντρώσεις και όσα θα ισχύσουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Parallaxi
σε-απεργιακό-κλοιό-σήμερα-η-χώρα-212897
Parallaxi
Εικόνα Αρχείου

«Πανεθνική Ημέρα Δράσης» και 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο της «Κοινωνικής Συμμαχίας» που έχουν συνάψει μεταξύ τους. Δείτε πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ και τις κινητοποιήσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Απεργούν τα ΜΜΕ

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στον Τύπο και στα ΜΜΕ από τις 6 π.μ. σήμερα έως τις 6 π.μ. αύριο Πέμπτη.

Στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Στάση εργασίας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, συμμετέχοντας στην απεργία της ΓΣΕΕ και του ΕΚΘ. Δεν θα υπάρχουν λεωφορεία στους δρόμους από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 07.30 και από τις 21.00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Απεργούν οι εκπαιδευτικοί

Συμμετοχή στην κινητοποίηση προκύρηξαν και η Διδασκαλική Ομοσπονδία, η ΟΛΜΕ αλλά και η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος.

Δεμένα τα πλοία 

Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία από τη 00.01 τα ξημερώματα έως τις 12 το βράδυ σήμερα (Τετάρτη) εξαιτίας της συμμετοχής της ΠΝΟ στην πανελλαδική απεργία.

Aναστολή όλων των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναστέλλει όλα τα δρομολόγιά της από τα μεσάνυχτα της Τρίτης 29/05/2018 έως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (30/05/2018). Επιπλέον, ματαιώνονται τα βραδινά δρομολόγια στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη, που αναχωρούν τα μεσάνυχτα της Τρίτης 29/05/2018. Σημειώνεται ότι, οι αμαξοστοιχίες 600/601 (από Αθήνα και Θεσσαλονίκη) που αναχωρούν στις 23:55 και 23:00 αντίστοιχα, το βράδυ της Τετάρτης 30/05/2018, θα κυκλοφορήσουν μετά τη λήξη της απεργίας.

Στάση εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας

Δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση από τις 10.00 έως τις 13.00 λόγω της στάσης εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Δείτε εδώ τις πτήσεις που ακυρώνονται.

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη

Στις 10.00 το πρωί της Τετάρτης μέλη του ΠΑΜΕ έχουν συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου.

Στις 10.00 είναι προγραμματισμένες και οι συγκεντρώσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς στην Καμάρα.

Στις 10.00 επίσης είναι προγραμματισμένη και η συγκέντρωση του ΚΕΕΡΦΑ στη συμβολή των οδών Φιλίππου και Αγνώστου Στρατιώτη.

Στις 10.30 μέλη της ΟΚΔΕ και της ΛΑΕ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη συμβολή της Εγνατίας με την Αγίας Σοφίας.

Στις 11.00 θα λάβει χώρα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΕΚΘ έξω από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα