Ελλάδα

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21/2/22 – Τι αναφέρει για τους απόφοιτους του Τμήματος Θεάτρου ΑΠΘ

Parallaxi
σε-έκτακτη-γενική-συνέλευση-το-σωματε-973474
Parallaxi

Την μεταφορά της Γ.Σ του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, αποφάσισε η διοίκηση του Σωματείου, ενόψει της κατάθεσης της νομοθετικής ρύθμισης εκ μέρους της κυβέρνησης που αφορά τα αιτήματα των καλλιτεχνών.

Επίσης το ΣΕΗ ανακοινώνει την ομόφωνη απόφαση ΔΣ που αναφέρει ότι «οι απόφοιτοι του Τμήματος Θεάτρου του ΑΠΘ (κατεύθυνση Υποκριτικής) θα εγγράφονται πλέον με 50 ένσημα και την κατάθεση του πτυχίου τους (και όχι με 100 όπως ίσχυε μέχρι πρότινος)».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Συναδέλφισες / συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε πως με ομόφωνη απόφαση ΔΣ του ΣΕΗ (σήμερα, 17/2/2023) εν αναμονή της νομοθετικής ρύθμισης της Κυβέρνησης – που δεν έχει ακόμα κατατεθεί – και μεγάλου όγκου αιτημάτων εγγραφής που πρέπει να τακτοποιηθούν από τη Γραμματεία μας, η έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΣΕΗ μεταφέρεται την Τρίτη 21/2/2023 και ώρα 17:30 σε θέατρο που θα ανακοινωθεί άμεσα.

Ως ΔΣ δεσμευόμαστε για την εξεύρεση λύσεων για την ταχύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση όλων των μελών μας και, φυσικά, την διασφάλιση των διαδικασιών, ώστε να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες της περασμένης φοράς. Επίσης, ανακοινώνουμε πως με ομόφωνη απόφαση ΔΣ οι απόφοιτοι του Τμήματος Θεάτρου του ΑΠΘ (κατεύθυνση Υποκριτικής) θα εγγράφονται πλέον με 50 ένσημα και την κατάθεση του πτυχίου τους (και όχι με 100 όπως ίσχυε μέχρι πρότινος).

Προτρέπουμε όλα τα μέλη να τακτοποιήσουν ΕΓΚΑΙΡΑ τις οικονομικές τους εκκρεμότητες στο σωματείο Δευτέρα 9πμ με 5μμ και Τρίτη 9πμ με 3 μμ το απόγευμα, καθώς και όλα τα μέλη που έχουν κάνει αίτηση εγγραφής μέχρι σήμερα να ενημερωθούν και να πληρώσουν το οφειλόμενο ποσό. Θυμίζουμε, τέλος, πως το Σωματείο δεν διαθέτει pos και γίνονται δεκτές ηλεκτρονικές πληρωμές στο λογαριασμό του ΣΕΗ στην Τράπεζα eurobank – μόνο όμως με προηγούμενη ενημέρωση της Γραμματείας προς αποφυγή παρεξηγήσεων. ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ του ΣΕΗ, Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα