Σε κώμα ο Τάκης Μόσχος – Ανακοίνωση για βοήθεια

Η ανακοίνωση των φίλων του ηθοποιού.

Parallaxi
σε-κώμα-ο-τάκης-μόσχος-ανακοίνωση-για-424346
Parallaxi
Εικόνα Facebook

Δύσκολες ώρες ξανά για τον αγαπημένο ηθοποιό Τάκη Μόσχο ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο δίνοντας μάχη για την ζωή του. Μέσω της σελίδας που δημιούργησαν οι φίλοι του στο Facebook ενημέρωσαν για την κρισιμότητα της κατάστασης και για τα δυσάρεστα νέα στην υγεία του ηθοποιού ζητώντας την βοήθεια του κόσμου.

Η ανάρτηση: 

Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα . Μόλις ενημερωθήκαμε πως ο Τάκης Μόσχος, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κώμα, μετά από σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων.

Η ανάγκη για αίμα είναι ΑΜΕΣΗ.

Όσοι μπορείτε , τα στοιχεία είναι τα παρακάτω: Αιμοδοσία Αμαλία Φλέμιγκ για Μετροπόλιταν Τζένεραλ, Μεσογείων 264, για τον Παναγιώτη Μόσχο του Νικολάου που βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.”

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως μετά από 15 χρόνια στην Σκόπελο και οκτώ χρόνια συνεχόμενων θεατρικών επιτυχιών με την αγαπημένη του ΕΘΟΣ, ο Τάκης Μόσχος, που γέμισε με “Θέατρο” τις ζωές του κοινού, υπέστη διπλό εγκεφαλικό επεισόδιο. Μάλιστα και τότε οι φίλοι του είχαν κινητοποιηθεί για να μπορέσει να επιστρέψει ο ηθοποιός στην αγαπημένη του Σκόπελο (θυμηθείτε σχετικά ΕΔΩ).

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα