Ο Τάκης Μόσχος μας χρειάζεται!

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τον αγαπημένο ηθοποιό.

Parallaxi
ο-τάκης-μόσχος-μας-χρειάζεται-411723
Parallaxi
Εικόνα Facebook @ Δηπεθε Κοζανης

Ο αγαπημένος ηθοποιός Τάκης Μόσχος δίνει την δική του μάχη αυτή την περίοδο και μας χρειάζεται. Μετά από 15 χρόνια στην Σκόπελο και οκτώ χρόνια συνεχόμενων θεατρικών επιτυχιών με την αγαπημένη του ΕΘΟΣ, ο Τάκης Μόσχος, που γέμισε με “Θέατρο” τις ζωές του κοινού, υπέστη διπλό εγκεφαλικό επεισόδιο, σε λίγες ημέρες εξέρχεται από τον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύεται και θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

Επιθυμία του ίδιου είναι, σύμφωνα με το efimerida-sporades.blogspot.com, να επιστρέψει στην αγαπημένη του Σκόπελο. Ωστόσο δεν υπάρχουν οι οικονομικοί πόροι για την επιστροφή και τη διαμονή του εκεί.

Το δημοσίευμα συνεχίζει: 

Όσοι φίλοι γνώρισαν τον Τάκη, οι θεατρόφιλοι που χειροκρότησαν την προσπάθειά του στον ΟΡΦΕΑ, αλλά και στη Σκιάθο και την Αλόννησο, όπου παίχθηκαν έργα με την ΕΘΟΣ και θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό στον προσωπικό λογαριασμό του Τάκη, στην Τράπεζα Πειραιώς:

GR36 0172 1530 0051 5304 6514 954 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΟΣ

Δεκτή και οποιαδήποτε άλλη προσφορά για κατοικία κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες: ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 6973 056 900 ΠΑΤΣΗ ΜΑΓΔΑ 6982 734 750

Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο δημοσίευμα κοινοποίησε στη σελίδα του στο facebook και το Δηπεθε Κοζάνης στο οποίο ο Τάκης Μόσχος έπαιζε μέχρι πρόσφατα στην παράσταση Romeo + Ιουλιέτα. 

Δείτε Σχετικά: Κοζάνη Vol.2: Εκεί που το θέατρο μιλάει τρεις γλώσσες και εντυπωσιάζει

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα