Ελλάδα

Σέρρες: Εισαγγελική παρέμβαση για την οικογένεια που αρνείται να στείλει τα παιδιά της στο σχολείο

Οι γονείς θεωρούν επικίνδυνα τα self test, και τη χρήση μάσκας

Parallaxi
σέρρες-εισαγγελική-παρέμβαση-για-την-841741
Parallaxi
εικόνα SOOC

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Σερρών προκάλεσε η υπόθεση της πολύτεκνης οικογένειας στην Αλιστράτη, που αρνείται να στείλει τα παιδιά της στο σχολείο εξαιτίας των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Εισαγγελέας διέταξε κοινωνική έρευνα στην οικία της οικογένειας, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες με τις οποίες ασκείται η επιμέλεια των παιδιών από τους γονείς.

Να σημειωθεί ότι οι γονείς δεν αφήνουν τα τέσσερα παιδιά τους να πάνε στο σχολείο και να παρακολουθήσουν τα μαθήματα, καθώς θεωρούν επικίνδυνα τα self test, αλλά και τη χρήση μάσκας.

Την πεποίθηση οι γονείς – αρνητές την έχουν “περάσει” και στα ίδια τα παιδιά και πλέον, τα ίδια αρνούνται να πάνε στο σχολείο και να παρακολουθήσουν τα μαθήματα. Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά, εκ των οποίων τα τέσσερα είναι μαθητές, ωστόσο δεν παρακολουθούν -για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά- τα μαθήματα δια ζώσης, εξαιτίας της άρνησης των γονέων τους. Οι ίδιοι ωστόσο, υποστηρίζουν ότι τα παιδιά τους κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα.

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα