Ελλάδα

ΣΕΤΕΠΕ: Μας σκοτώνουν λίγο λίγο

Παράλληλα, το συνδικάτο καλεί για μηχανοκίνητη κινητοποίηση την Τετάρτη 17 Μαρτίου, στις 11:00 στην Καμάρα.

Parallaxi
σετεπε-μας-σκοτώνουν-λίγο-λίγο-530622
Parallaxi

Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων μέσω ανακοίνωσης τονίζει τις αντίξοες συνθήκες που βιώνουν.

Όπως αναφέρουν «Δεν προλαβαίνουμε να μετράμε ατυχήματα με συναδέλφους μας το τελευταίο διάστημα». Μάλιστα μέσα στην ανακοίνωση αναφέρουν και το πιο πρόσφατο περιστατικό, όπου συνάδελφος τους έπεσε μέσα σε χαντάκι οπτικών ινών στην οδό Σβώλου με παλαιών Πατρών Γερμανού.

Παράλληλα, το συνδικάτο καλεί για μηχανοκίνητη κινητοποίηση την Τετάρτη 17 Μαρτίου, στις 11:00 στην Καμάρα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΕΤΕΠΕ:

ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ

Δεν προλαβαίνουμε να μετράμε ατυχήματα με συναδέλφους μας το τελευταίο διάστημα. Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε έως τώρα, σήμερα Κυριακή 7/3, συνάδελφος μας, έπεσε σε χαντάκι οπτικών ινών, στην Σβώλου με παλαιών Πατρών Γερμανού. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για την υγεία του συναδέλφου, αλλά ευχόμαστε καλή και γρήγορή ανάρρωση. Κυριολεκτικά τα περιστατικά πλέον είναι αμέτρητα. Κάθε μέρα και άλλος ένας συνάδελφος μας τραυματίζεται και μπαίνει σε κίνδυνο! Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αισθανόμαστε τυχεροί όσοι από εμάς φτάνουμε σώοι και αβλαβείς σπίτια μας!

Κι όλα αυτά γιατί συνάδελφοι;

Για τα ψίχουλα που μας πετάνε οι εταιρίες που δεν φτάνουν ούτε για τα βασικά; Για να τρώμε ένα μεγάλο μέρους του μισθού μας σε συντήρηση και βενζίνες, αφού είναι δεδομένο πως θα δουλεύουμε με δικό μας όχημα;

Για να δουλεύουμε χωρίς εξοπλισμό εκτεθειμένοι σε ακραίες καιρικές συνθήκες; Για να μην παίρνουμε ανάσα με τα εξοντωτικά ωράρια και τις μεγάλες αποστάσεις, με τον φόβο ότι θα χάσουμε την δουλειά μας;

Για να συνεχίζουν να μας αρνούνται , ακόμα και μετά από όλα αυτά τα ατυχήματα, την ένταξή μας στα ΒΑΕ;

Κυβέρνηση και εργοδοσία σφυρίζουν αδιάφορα σε όλα αυτά! Είναι συνένοχοι στο έγκλημα που διαπράττετε σε βάρος μας! Δεν έχουμε να ελπίζουμε τίποτα από όλους αυτούς! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

Είναι ανάγκη να δυναμώσουμε το συνδικάτο μας! Να μην μείνει κανένας μόνος! Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε τις συνθήκες εργασίας και να διεκδικήσουμε όλα αυτά που δικαιωματικά μας ανήκουν!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17/3, ΣΤΙΣ 11:00ΠΜ, ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα