Διεθνή

Σφαγή στο Κεντάκι: Πέντε νεκροί και έξι τραυματίες

Μετά από πυροβολισμούς - Έξι ακόμα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο - Νεκρός ο δράστης

Parallaxi
σφαγή-στο-κεντάκι-πέντε-νεκροί-και-έξι-994736
Parallaxi

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Πανεπιστημίου του Λούισβιλ στο Κεντάκι, συμπεριλαμβανομένου ενός αστυνομικού, με «διάφορα τραύματα», ανέφερε η αστυνομία.

Η κατάσταση αυτών που μεταφέρθηκαν είναι άγνωστη προς το παρόν.

Σύμφωνα με το CNN ο δράστης έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι νεκρός και οι συνθήκες του θανάτου του είναι άγνωστες, δήλωσε η αστυνομία κατά την ενημέρωση στο σημείο. Δεν υπάρχει ενεργός κίνδυνος αυτή τη στιγμή, δήλωσε η αστυνομία.

Η αστυνομία του Λούισβιλ ανακοίνωσε νωρίτερα τη Δευτέρα ότι ανταποκρίθηκε σε «ενεργό ένοπλο» στο τετράγωνο 300 της East Main Street στο Λούισβιλ του Κεντάκι, προσθέτοντας ότι «υπάρχουν πολλά θύματα».

Το FBI του Λούισβιλ περιέγραψε το περιστατικό ως πυροβολισμούς και άλλοι αξιωματούχοι κάλεσαν τους κατοίκους να μείνουν μακριά από την περιοχή.

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχουν σκοτωθεί, σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας στο σημείο.

Η μητροπολιτική περιοχή του Λούισβιλ, που βρίσκεται κατά μήκος των συνόρων του Κεντάκι με την Ιντιάνα, έχει πληθυσμό περίπου 630.000 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2020.

Το οικοδομικό τετράγωνο 300 της East Main Street συνορεύει ανατολικά με το γήπεδο μικρών κατηγοριών Louisville Slugger Field και περιλαμβάνει τράπεζα, οδοντιατρείο, κατάστημα επίπλων και το μπαλέτο του Λούισβιλ.

Ενημερώθηκε ο Τζο Μπάιντεν

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ενημερώθηκε για τους πυροβολισμούς στο Λούισβιλ του Κεντάκι, δήλωσε στο CNN αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Ο Λευκός Οίκος θα έχει περισσότερα να ανακοινώσει αργότερα.

Δείτε χάρτη:

πηγή ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα