Top

Σιάτλ: Οδηγός έριξε το αυτοκίνητο του κατά διαδηλωτών και άνοιξε πυρ

Δεν έχει τέλος ο κύκλος βίας στην “επαναστατημένη” Αμερική, μετά του θάνατο του Τζόρτζ Φλόιντ. Στο Σιάτλ των ΗΠΑ, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης , ένα άτομο τραυματίστηκε όταν αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος διαδηλωτών για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, στο Σιάτλ των ΗΠΑ. Στη συνέχεια, ο οδηγός του οχήματος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε προς […]

Parallaxi
σιάτλ-οδηγός-έριξε-το-αυτοκίνητο-του-κ-608604
Parallaxi

Δεν έχει τέλος ο κύκλος βίας στην “επαναστατημένη” Αμερική, μετά του θάνατο του Τζόρτζ Φλόιντ.

Στο Σιάτλ των ΗΠΑ, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης , ένα άτομο τραυματίστηκε όταν αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος διαδηλωτών για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, στο Σιάτλ των ΗΠΑ.

Στη συνέχεια, ο οδηγός του οχήματος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε προς το πλήθος, λίγο πριν συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές.

Βίντεο που δημοσιοποιήθηκε δείχνει έναν άνδρα να οδηγεί το αυτοκίνητο πάνω σε οδόφραγμα.

Το βίντεο του περιστατικού δείχνει ότι ο άντρας οδηγούσε με ταχύτητα στο πλήθος.Οι διαδηλωτές προσπάθησαν να τον στριμώξουν όταν έφτασε μέχρι το οδόφραγμα της Αστυνομίας και περικύκλωσαν το αυτοκίνητό του, χτυπώντας το και τότε ο δράστης πυροβόλησε έναν εξ αυτών.

Στη συνέχεια φαίνεται να βγαίνει από το όχημα και να απειλεί τους διαδηλωτές με το όπλο του για να ανοίξει ο δρόμος και να χαθεί στο πλήθος. Ο άνδρας παραδόθηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη από την Αστυνομία. Το Πυροσβεστικό Τμήμα του Σιάτλ ανέφερε ότι ένα άτομο πυροβολήθηκε στη διασταύρωση της λεωφόρου 11th και της Pine St, όπου το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής. Ο τραυματίας είναι ένας 27χρονος, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, καθώς το τραύμα του ήταν ευτυχώς επιφανειακό. Η ταυτότητα του άνδρα, ο οποίος έσπασε το οδόφραγμα, καθώς και τα κίνητρά του, είναι ακόμη άγνωστα.

Πηγή: Έθνος

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα