Ελλάδα

Σήμερα αναμένονται οι λαχνοί στο TAXISnet

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων σχεδιάζει να αναρτήσει τους λαχνούς που έχει ο κάθε φορολογούμενος με βάση τις δαπάνες του με κάρτες.

Parallaxi
σήμερα-αναμένονται-οι-λαχνοί-στο-taxisnet-271081
Parallaxi

Σύμφωνα με τους λαχνούς που αναμένονται να εμφανιστούν σήμερα σους λογαριασμούς των φορολογουμένων θα λάβει χώρα η αυριανή κλήρωση που θα χαρίσει σε πολλούς τυχερούς το ποσό των 1000 ευρώ.

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων σχεδιάζει να αναρτήσει τους λαχνούς που έχει ο κάθε φορολογούμενος με βάση τις δαπάνες του με κάρτες και άλλες ηλεκτρονικές συναλλαγές που υλοποίησε μέσα στο δεκάμηνο, με σκοπό να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για τους λαχνούς που τους αντιστοιχούν.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν στο TAXISnet, όπου θα έχουν πρόσβαση οι φορολογούμενοι εφόσον εισέλθουν στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και «πατήσουν» την ένδειξη «Δημόσιες Κληρώσεις». Στη συνέχεια, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο TAXIS θα μπορούν να δουν αν περιλαμβάνονται στους 10.000 τυχερούς. Βεβαίως το υπουργείο Οικονομικών θα ενημερώσει τους τυχερούς μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος που θα αποστείλει στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο TAXISnet.

Το έπαθλο των 1000 ευρώ θα έχει κατατεθεί στους τυχερούς μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, ενώ στο τέλος του Ιανουαρίου προγραμματίζεται και άλλη κλήρωση για το μήνα Δεκέμβριο.

Το Υπουργείο Οικονομικών επιθυμεί να αναπτύξει κίνητρα για τις ηλεκτρονικές αγορές με σκοπό την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα