Ελλάδα

Σκηνικό διαδήλωσης το κέντρο της Αθήνας για τα γυρίσματα ταινίας!

Στην Αθήνα τα γυρίσματα του ''Born to be murdered''!

Parallaxi
σκηνικό-διαδήλωσης-το-κέντρο-της-αθήν-418140
Parallaxi

Σε σκηνικό διαδήλωσης μετατράπηκε το Σύνταγμα στο κέντρο της Αθήνας, για τις ανάγκες της ταινίας «Βorn to be murdered», της οποία τα γυρίσματα είναι σε εξέλιξη.  

Το κέντρο της Αθήνας είναι κλειστό από τις πρωινές ώρες, για την ταινία, που είναι αμερικανικής και ιταλικής κινηματογραφικής παραγωγής, σε σκηνοθεσία Luca Guadagnino.

Η ταινία, γυρίζεται αποκλειστικά στην χώρα μας, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το επόμενο έτος.

Οι σκηνές που γυρίστηκαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, περιλάμβαναν εκατοντάδες κομπάρσους, λόγω του ότι το σενάριο περιλαμβάνει μία διαδήλωση και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Παράλληλα, αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί γύρω από το σημείο των γυρισμάτων και πίσω από τα κιγκλιδώματα, για να δει τα γυρίσματα. Δεν θα μπορούσαν να μην ανεβάσουν βίντεο και φωτογραφίες από τα γυρίσματα στα social media: 

View this post on Instagram

✊ STOP 🇩🇪 EU ✊

A post shared by Иван Тодић (@lucius_f0x) on

View this post on Instagram

It’s #Hollywood #movie #time !!! 🎉🎉🎉 #athens #syntagma #movie #star

A post shared by Stella Doca (@doca_stella) on

Εκτός από την Αθήνα, γυρίσματα για το «Born to murdered», έγιναν επίσης και στα Τρίκαλα, αλλά και τα Μετέωρα.

Εδώ και μια εβδομάδα, η ταινία έχει μεταφέρει τη δράση της στην Αθήνα με σκηνές να κινηματογραφούνται στο Σύνταγμα, αλλά και στην Ομόνοια.  

Ο πρωταγωνιστής του «Βorn to be murdered», είναι ο ανερχόμενος ηθοποιός, Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον, γιος του διάσημου Ντένζελ Ουάσιγκτον. Ο ήρωας της ταινίας είναι ένας Αμερικανός τουρίστας, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο κέντρο μίας επικίνδυνης συνωμοσίας.

Τα γυρίσματα στην Αθήνα, ξεκίνησαν από τις 7 το πρωί και θα τελείωσαν στις 6 το απόγευμα, ενώ θα συνεχιστούν και την Καθαρά Δευτέρα, τις ίδιες ώρες.

Λόγω των γυρισμάτων, έχει πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων σε σημεία του κέντρου.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα