Ελλάδα

Σοβαρές καταγγελίες για το τροχαίο έξω από τη Βουλή

Σάλος στο Twitter για το τροχαίο.

Parallaxi
σοβαρές-καταγγελίες-για-το-τροχαίο-έξ-735278
Parallaxi

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε μπροστά από τη Βουλή όταν μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με υπηρεσιακό αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός της μηχανής.

Συγκεκριμένα το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της Βουλής  έξω ακριβώς από την είσοδο. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το υπηρεσιακό όχημα επιχείρησε να βγει από την πύλη της Βουλής στη Βασιλίσσης Σοφίας και τότε συγκρούστηκε με τη διερχόμενη μοτοσικλέτα.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, όμως το υπηρεσιακό όχημα που τραυμάτισε τον μοτοσυκλετιστή δεν φαίνεται πουθενά στο χώρο που έγινε το τροχαίο.

Σε ένα βίντεο που έχει αναρτήσει η σελίδα pronews, σε σημείο του οποίου φαίνεται ένας μοτοσυκλετιστής που δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας να λέει ότι ο οδηγός της μηχανής πέρασε κανονικά με πράσινο το φανάρι.

«Διώξ’ τονα να μη λέει χαζομάρες» ακούγεται να λέει ο κατά τα φαινόμενα αρχιφύλακας της τροχαίας, «ασ’ το το παιδί!», φωνάζει στη συνέχεια προς τον άνθρωπο που δηλώνει μάρτυρας, «σήκω φύγε τώρα από εδώ εξαφανίσου» του φωνάζει στη συνέχεια.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το KontraNews, ο άτυχος οδηγός κατέληξε μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο: Το δυστύχημα συνέβη όταν το υπηρεσιακό όχημα, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι «χρεωμένο» στην Ντόρα Μπακογιάννη, κατεβαίνοντας από το Χίλτον, επιχείρησε να στρίψει αριστερά για να μπει στη Βουλή από την πύλη της Βασιλίσσης Σοφίας. Τότε συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα, που είχε πράσινο φανάρι, και ο οδηγός της φορούσε κράνος. Όταν τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ είχε ακόμη τις αισθήσεις του. Ωστόσο, κατέληξε.

Σάλος έχει προκληθεί στο twitter για το τροχαίο στη Βουλή

Συγκεκριμένα πολλοί χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης υποστηρίζουν ότι αυτόπτες μάρτυρες δεν μίλησαν και αποκρύπτεται υλικό από τις κάμερες της Βουλής. Δείτε τα σχετικά tweets:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα