Ελλάδα

Σοβαρή καταγγελία για αστυνομική αυθαιρεσία

Τι καθαρμα πρεπει να ειναι καποιος η κάποια για να κλεψει χρηματα απο ανθρωπους που καταφτάνουν σχεδόν ημιθανείς;

Parallaxi
σοβαρή-καταγγελία-για-αστυνομική-αυθ-653228
Parallaxi

αστυνομιία

Μια σοβαρότατη καταγγελία κάνει με ανάρτηση της η επιμελήτρια τέχνης Μαρίνα Φωκίδη με ανάρτηση της στη σελίδα της στο fb:

Χθες το βράδυ έμαθα απο μαρτυρία ( προσωπική σε εμας) φιλου μας εικαστικού που βρίσκεται υπο κράτηση στην Αμυγδαλεζα ότι αστυνομικός εκλεψε τα χρήματα απο τα πορτοφόλια όλων των πολιτικων προσφύγων που έπιασαν, στην βάρκα που βρισκόταν. Έκπληκτος μου ειπε: Δεν περίμενα ποτε οτι στην Ελλάδα θα ηταν έτσι η αστυνομια και η απόβαση».

Στην προσπάθεια να βοηθήσω, σήμερα έμαθα , απο υψηλά ιστάμενους σε διεθνείς οργανισμούς για την βοηθεια των προσφύγων, οτι η κλοπη των προσωπικων αντικειμένων και χρηματων των προσφυγων απο την αστυνομια στην Αμυγδαλέζα ειναι δεδομενη πρακτική!

Τι καθαρμα πρεπει να ειναι καποιος η κάποια για να κλεψει χρηματα απο ανθρωπους που καταφτάνουν σχεδόν ημιθανείς; !!!!! Και ποια πολιτεια και σε τι βαθμο διαφθορας ενέχεται κατι τετοιο ωστε να ειναι πια δεδομένα πρακτικη;

Τα τελευταία χρόνια είδαμε αστυνομικους να πυροβολουν θανασιμα εφηβους, ( και να τελουν ποινή 5 χρονων) , αστυνομικους πρόσφατα να σπανε στο ξυλο διαμαρτυρόμενο πολίτη, ( βιντεο) τροχονόμο να διώχνει μοτοσικλετιστή που είχε πάει να βοηθησει σε θανασιμο ατύχημα -να τον βρίζει και να του βαζει προστιμο για κρανος( βιντεο)-, ακούσαμε καταγγελίες για σεξουαλικη παρενόχληση σε κρατητήρια , τωρα είμαι και μάρτυρας της δεδομένης τακτικής της αστυνομιας σε στρατοπεδα προσφυγων να κλεβουν τα λεφτα και προσωπικα αντικειμενα προσφυγων. !!!!’ Μα ποσο καθαρματοσυνη;;;;

Που βρίσκει η αστυνομία -σήμερα αυτα τα κακοποιητικα στοιχεια, αυτους τους βίαιους και εξουσιομανείς κακοποιητικους ανθρώπους, τους στυγνούς κλέφτες, βιαστές κτλ για επανδρώσει το σωμα της;; Και ποιο κράτος δικαιου κανει τα στραβά ματια σε τέτοιες πρακτικές ωστε να ειναι δεδομένες και ατιμώρητες; Ωστε να νομιμοποιούνται; Παρα την προσπάθεια καταγγελίας απο μεγαλους διεθνεις οργανισμούς!

Που ζουμε; Σε ποια Ελλαδα; Πονάμε βαθειά για αυτή κατάντια .

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα