Top

Σπ. Σαπουνάς: Πιο επικίνδυνη η μη τήρηση κανόνων σε γάμο, παρά σε μπαρ

Όσα είπε ο Σπύρος Σαπουνάς του ΕΟΔΥ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3.

Parallaxi
σπ-σαπουνάς-πιο-επικίνδυνη-η-μη-τήρηση-635324
Parallaxi

γάμος- κοροναϊός

Για τον κίνδυνο από τη μη τήρηση των κανόνων για τον ιό σε έναν γάμο μίλησε ο Σπύρος Σαπουνάς του ΕΟΔΥ, ενώ τόνισε ότι υπάρχει προβληματισμός για τα κρούσματα σε συγκεκριμένες περιοχές.

Όπως ο ίδιος είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, η μη τήρηση των κανόνων σε έναν γάμο είναι πιο επικίνδυνη σε σχέση με τη μη τήρηση κανόνων σε ένα μπαρ.

Ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Ετοιμότητας και Απόκρισης του ΕΟΔΥ, εξήγησε την παραπάνω διαπίστωση, λέγοντας ότι στις κοινωνικές εκδηλώσεις οι άνθρωποι έρχονται περισσότερο σε επαφή μεταξύ τους.

Υπενθυμίζεται ότι, τα τελευταία 24ωρα έχουν καταγραφεί κρούσματα του ιού μετά από δύο γάμους που συντελέστηκαν το προηγούμενο σαββατοκύριακο, στη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες.

Συγκεκριμένα το Σάββατο, γνωστοποιήθηκαν δέκα νέες μολύνσεις που σχετίζονται με τον γάμο στη Θεσσαλονίκη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, από τη Δευτέρα έως και χθες, Σάββατο, έχουν καταγραφεί 103 νέα κρούσματα του ιού στην Αττική και 84 στη Θεσσαλονίκη, όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.

Αναφορικά με το ζήτημα που έχει προκύψει στην Καβάλα, ο Σπύρος Σαπουνάς υπογράμμισε ότι έχουν διενεργηθεί τεστ σε 80 επαφές ανθρώπων που βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό.

Πηγή: ΣΚΑΪ 100,3

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα