Top

Στα “κόκκινα” η κόντρα για τον Η. Γρηγόρη: Ανάρτηση Πολάκη – Απάντηση ΝΔ

Σκληρές ανακοινώσεις και αναρτήσεις μετά την διαγραφή του Η. Γρηγόρη.

Parallaxi
στα-κόκκινα-η-κόντρα-για-τον-η-γρηγό-454812
Parallaxi
EIKONA AΡΧΕΙΟΥ

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η διαγραφή του Ηλία Γρηγόρη, ο οποίος χθες, έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με το ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αποδεκτό το αίτημά του για αναστολή της κομματικής του ιδιότητας (δείτε σχετικά), ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης τον υπερασπίστηκε σε ανάρτησή του στο Facebook γράφοντας:

“Ε ΒΕΒΑΙΑ. Το «μαλάκας» στο Facebook είναι βρισιά ,ενώ το «αλήτης» μέσα στο κοινοβούλιο είναι πολιτικός πολιτισμός και τα σκίτσα στο gov.gr είναι χιούμορ!!! Βρε αιντε από δω λαμόγια υποκριτες που θα σας ζητήσουμε και συγγνώμη και θα διαγράψουμε το σύντροφο .Κακως ζήτησες Ηλία Γρήγορη την αναστολή της ιδιότητας σου!!(όπως και η Μυρσινη Βουνάτσου πριν λίγο καιρό που συνειδητά διαστρέβλωσαν και ξέσκισαν αυτό που έγραψε)”

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Σε κίνηση “στήριξης” προχώρησε και ο πρώην βουλευτής, Γιώργος Κυρίτσης σημειώνοντας στο Twitter πως «η σπουδή του ΣΥΡΙΖΑ να αποκηρύξει στέλεχός του επί βωμολογία, επειδή το ζήτησαν ΝΔ και τα κανάλια, ήταν κατά τη γνώμη μου λανθασμένη».

“Χυδαιολόγους” χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ τον Π. Πολάκη και τον Γ.Κυρίτση ζητώντας από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να τους θέσει εκτός κόμματος. 

«Όχι μόνο δεν ακούσαμε καταδίκη από τον κ. Τσίπρα για τις χυδαιότητες του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Η.Γρηγόρη κατα του πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού όπως ο Σ.Τσιόδρας και ο Ν.Χαρδαλιάς, αλλά σήμερα είδαμε δύο κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τον Π. Πολάκη και τον Γ. Κυρίτση να υπερθεματίζουν» αναφέρει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και καταλήγει «Ο κύριος Τσίπρας είναι ανεπίτρεπτο, για τη λειτουργία της δημοκρατίας να σιωπά. Τον καλούμε να αποδοκιμάσει τους χυδαιολόγους, θέτοντάς τους εκτός του κόμματός του. Αν δεν το κάνει, πίσω από αυτούς κρύβεται ο ίδιος».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα