Στάνκογλου για Μενδώνη: Με προσβάλλει να λέει πως την έπεισε το υποκριτικό ταλέντο του Λιγνάδη

«Συγγνώμη, αυτό με προσβάλλει ως άνθρωπος, ως ηθοποιό και ως πολίτη».

Parallaxi
στάνκογλου-για-μενδώνη-με-προσβάλλει-513325
Parallaxi

Ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου σε πρόσφατη συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στις πρόσφατες εξελίξεις με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάματος.

Ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην στάση της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη «άργησε η υπουργός, που η ίδια τον τοποθέτησε στη θέση του γενικού διευθυντή, χωρίς να γίνει κάποιος διαγωνισμός».

Λ. Κακούρης για Λιγνάδη: Ένα ανίερο τέρας- Έσταξε σε εκατοντάδες ψυχές το φαρμάκι του

Μεταξύ άλλων δήλωσε: «βγαίνουν ιστορίες πριν παραιτηθεί ο Λιγνάδης, που έχουν πίσω τους 30 και 40 χρόνια, κάποιοι άνθρωποι έχουν έρθει κοντά με αυτό τον άνθρωπο, πολύ κοντά, δεν μπορεί να μη γνώριζαν. Αν πραγματικά η δικαιοσύνη είναι καθαρή, θα βρεθεί κι αυτό, αν κάποιοι άνθρωποι γνώριζαν περισσότερα».

Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί και στο μεγάλο διάστημα της “κωλυσιεργίας” όπως είπε, 2-3 εβδομάδων από την αρχική καταγγελία ως τη σύλληψη του Λιγνάδη, ενώ για έναν «απλό άνθρωπο, που έχει κάνει μια μικρή πράξη κατακριτέα, η αστυνομία θα είχε μπει ήδη στο σπίτι του».

Ο  ηθοποιός για την στάση της Υπουργού δήλωσε «αλλά να πάει η ίδια η δικαιοσύνη να μιλήσει με τον κύριο αυτό και να μάθει την αλήθεια. Το έκανε η υπουργός πολιτισμού και είπε ότι το υποκριτικό του ταλέντο ήταν τόσο μεγάλο που την έπεισε. Συγγνώμη, αυτό με προσβάλλει ως άνθρωπος, ως ηθοποιό και ως πολίτη».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα