Top

#ΜeToo: H πρώτη ανάρτηση του Βασίλη για την υπόθεση Λιγνάδη

Διαβάστε όσα είπε στην ανάρτησή του ο 40χρονος μηνυτής.

Parallaxi
μetoo-h-πρώτη-ανάρτηση-του-βασίλη-για-την-υ-726241
Parallaxi

Στη ΓΑΔΑ επέστρεψε ο καταγγελλόμενος για κατά συρροή βιασμό, Δημήτρης Λιγνάδης, αφού βρέθηκε στην Ευελπίδων και στη συνέχεια έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Την ίδια ώρα, ο 40χρονος Βασίλης, ο οποίος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που κινήθηκε νομικά εναντίον του ηθοποιού- σκηνοθέτη έκανε την πρώτη του ανάρτηση για τις τελευταίες αυτές εξελίξεις.

«Μην χρησιμοποιείτε το όνομα μου για πολιτικές σκοπιμότητες. Παρά μόνο αν χρειάζεται για να αλλάξετε το νόμο», αναφέρει ο ίδιος στην ανάρτησή του.

«Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη. Δεν πιστεύω σε θεωρίες συνομωσίας. Πιστεύω στην κατάλληλη στιγμή. Δεν πιστεύω στη συγκάλυψη πάνω σε τέτοιου είδους θέματα. Δεν το διανοούμαι. Ξέρω τον αδίστακτο και τον χειριστικό όμως. Αυτόν που θα έκανε τα πάντα να σε ξεγελάσει. Αυτόν που δεν πίστευε ότι θα κατηγορηθεί λόγω του κοινωνικού στάτους των θυμάτων. Το βίωσα. Το βιώσαμε, γιατί είμαστε δυστυχώς πολλοί. Μην το ξεχνάς. Τον αδίστακτο. Δεν έχω καμία σχέση με την πολιτική», λέει ακόμη.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο Δημήτρης Λιγνάδης

«Δε γνώριζα ούτε πρόσωπα, ούτε ονόματα μέχρι πρότινος. Μην χρησιμοποιείτε το όνομα μου για πολιτικές σκοπιμότητες. Παρά μόνο αν χρειάζεται για να αλλάξετε το νόμο. Έτσι θα μας δικαιώσετε και θα σας συγχωρέσουμε. Σκεφτείτε μόνο τα παιδιά», σημειώνει.

Υπενθυμίζεται ότι, ο ίδιος μίλησε στον Alpha για το πώς έπεσε θύμα αποπλάνησης και βιασμού από τον σκηνοθέτη.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα