Στη νέα εποχή της AEGEAN!

Μια νέα εποχή ξεκινά

Parallaxi
στη-νέα-εποχή-της-aegean-552081
Parallaxi

Καλωσόρισμα σε μια neo εποχή.

Ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάσεις που είδαμε ποτέ στην Ελλάδα. Σήμερα το απόγευμα στο κτίριο Β57 της Aegean ξεκίνησε μια νέα εποχή, η νέα εικοσαετία της κραταιάς ελληνικής εταιρίας. Εκεί παρουσιάστηκε το πρώτο από τα νέα της αεροσκάφη καθώς και το νέο λογότυπο και η νέα εταιρική ταυτότητα μαζί με τους στόχους. Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εμπνευσμένα από τον ελληνικό ουρανό και τη θάλασσα, την κλασική και σύγχρονη αρχιτεκτονική και την κληρονομιά της χώρας μας, η νέα μας εταιρική ταυτότητα, το livery (εξωτερική εμφάνιση αεροσκάφους) και η καμπίνα επιβατών, σηματοδοτούν το ξεκίνημα μιας νέας εποχής ακόμα πιο δυναμικής για την AEGEAN και έρχονται να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την ταξιδιωτική σας εμπειρία.
Η ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα συμβολίζει το μέλλον μας. Ένα βιώσιμο και δυναμικό μέλλον που αντιπροσωπεύει το ελληνικό πνεύμα και τις αξίες μας. Ένα πάντρεμα κλασικών μορφών, αρμονικά συνδυασμένων με την καθαρότητα της συμμετρίας, που ενώνονται μέσα στην καινούργια χρωματική παλέτα για να συνεισφέρουν στο όραμα για τη νέα εποχή.

Το νέο μας livery και η νέα καμπίνα επιβατών
Ο μοναδικός συνδυασμός χρωμάτων που αντιπροσωπεύουν την ελληνική  ταυτότητα δημιουργεί το νέο μας livery (εξωτερική εμφάνιση αεροσκάφους). Εμπνευσμένη από την ελληνική παράδοση, αλλά και από τον σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό, η νέα καμπίνα έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία πτήσης.

Βιωσιμότητα στη νέα εποχή

  • 15-20% λιγότερη κατανάλωση καυσίμου
  • 19-23% λιγότερο CO2 ανά θέση
  • 50% λιγότερο NOX
  • 50% μικρότερο αποτύπωμα θορύβου
  • λιγότερα πλαστικά μιας χρήσης
  • ανακυκλωμένα ή επαναχρησιμοποιούμενα υλικά εξυπηρέτησης

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα