Ελλάδα

Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το  πρόγραμμά του πρωθυπουργού είναι υπό διαμόρφωση, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι θα επισκεφθεί τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Parallaxi
στη-θεσσαλονίκη-αύριο-ο-κυριάκος-μητσ-591165
Parallaxi

Τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί αύριο Τρίτη 26 Μαΐου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για πρώτη φορά μετά το lock down.

Το  πρόγραμμά του να είναι υπό διαμόρφωση, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι θα επισκεφθεί τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Αναμένεται ακόμα  να συναντηθεί με την προϊσταμένη του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου και τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Τάσο Σπηλιόπουλο.

Το απόγευμα στις 18.00 ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί  με  την υφυπουργό Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία  θα βρίσκεται επίσης την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη,  το παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων “Άγιος Παντελεήμονας”.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η  υφυπουργός Παιδείας θα επισκεφθεί  στις 11.30 το πρωί  το  δημοτικό Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίας (Κωλέττη 50 Τ.Κ. 54627, Θεσσαλονίκη) και στις 12.30 το δημοτικό  Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Παπαρρηγοπούλου 7)

Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να οριστικοποιηθεί σήμερα

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα