Ελλάδα

Στημένο ρεπορτάζ στις Ειδήσεις του STAR;

Τι ακριβώς συνέβη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR την Παρασκευή;

Parallaxi
στημένο-ρεπορτάζ-στις-ειδήσεις-του-star-304547
Parallaxi
Κεντρική Εικόνα – Στιγμιότυπο video

Τα Ελληνικά HOAXES φέρνουν στο φως μια περίεργη υπόθεση – ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην τηλεόραση του STAR και συγκεκριμένα στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού, την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018.

Στο συγκεκριμένο θέμα, ως “πρωταγωνίστρια” φέρεται γυναίκα η οποία παρουσιάζεται ως σύζυγος ιπτάμενου της Πολεμικής Αεροπορίας λέγοντας πόσο δύσκολο είναι για την ίδια και για το παιδί της οι ώρες που ο σύζυγός της είναι στην μάχιμη αεροπορία.

Το θέμα, προβλήθηκε από το STAR υπό τον τίτλο «Οι ηρωίδες γυναίκες των μάχιμων στρατιωτικών μας». Δείτε αρχικά το video όπως προβλήθηκε στο STAR:

Όπως συνεχίζει όμως η ομάδα των Ελληνικών HOAXES, η οποία δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και έχει αποκαλύψει δεκάδες φορές ψευδή γεγονότα τα οποία αναπαράγονται στα ελληνικά media -κυρίως στο διαδίκτυο- το συγκεκριμένο ρεπορτάζ θεωρεί πως είναι ψευδές και στημένο δίνοντας τα στοιχεία ένα προς ένα ΕΔΩ.

Σύμφωνα με αυτά, η γυναίκα που παρουσιάζεται ως “Κατερίνα Παπαϊσιδώρου” όπως αναφέρει η σελίδα δεν ονομάζεται έτσι και πώς το πραγματικό της όνομα είναι Αθανασία, είναι ανύπαντρη και δεν είναι μητέρα. Τα Ελληνικά HOAXES αναφέρουν πως τα στοιχεία της μπορεί να επιβεβαιώσει και φιλικό της πρόσωπο που είναι στην διάθεση των Αρχών αν χρειαστεί.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του σταθμού στο περιστατικό καθώς και τις εξελίξεις γιατί το θέμα μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου. 

Μπορείτε να δείτε ολοκληρωμένο το θέμα στα ΕLLINIKA HOAXES ΕΔΩ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα