Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης και δεύτερος ηθοποιός- Διενεργείται προανάκριση

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

Parallaxi
στο-στόχαστρο-της-δικαιοσύνης-και-δεύ-667985
Parallaxi

Συνεχίζονται οι καταγγελίες κατά ανθρώπων του χώρου του θεάτρου, μετά την σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης έχει μπει και δεύτερος γνωστός ηθοποιός, για τον οποίο έχει κατατεθεί μήνυση.

Υπενθυμίζεται ότι στην καταγγελία του Ν.Σ σε ιστοσελίδα για κακοποίηση το 2005, από εκείνον που μέχρι χθες αποκαλούσαμε «γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη», είχε πει ότι όταν κακοποιήθηκε σεξουαλικά, υπήρχε στο σπίτι ακόμα ένας ακόμα ηθοποιός, τον οποίο ο σκηνοθέτης είχε παροτρύνει να συμμετέχει, ωστόσο είχε αρνηθεί.

Μέσα την εν λόγω εξομολόγηση, ένας 38χρονος άνδρας -ο Δημήτρης Άνθης- αναγνώρισε στον «παρατηρητή» τότε τον δικό του θύτη. Κατά αυτού έχει καταθέσει μήνυση.

Γιατί συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης- Τι αναφέρεται στο ένταλμα σύλληψης

Μάλιστα, σύμφωνα με το MEGA, γι’ αυτή την μήνυση ο Εισαγγελέας έδωσε παραγγελία στην ασφάλεια να κάνει την προανάκριση, κρίθηκε κατ’ επείγουσα κι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να την πάρει στα χέρια του ο Εισαγγελέας για να προχωρήσει αυτή την υπόθεση.

Πρόκειται για πολύ γνωστό ηθοποιό, τον οποίο έχουμε γνωρίσει μέσα και από την παρουσία του σε διάφορα σίριαλ.

Ανοίγει αύριο Δευτέρα ένας νέος κύκλος καταγγελιών για πασίγνωστους ηθοποιούς.

Μια εξαιρετικά σημαντική κατάθεση θα δώσει τη Δευτέρα ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, στον εισαγγελέα που χειρίζεται και την υπόθεση Λιγνάδη.

Ο κ. Μπιμπίλας έχει κληθεί να καταθέσει τους φακέλους που έχει συλλέξει το ΣΕΗ στο πλαίσιο των πειθαρχικών διαδικασιών του Σωματείου.

Μέσα στους φακέλους, βρίσκονται ονόματα κορυφαίων Ελλήνων πρωταγωνιστών, καθώς και το όνομα του Δημήτρη Λιγνάδη, που καταγγέλλονται για υποθέσεις σεξουαλικής βίας. Οι εισαγγελικές Αρχές θα επικεντρωθούν σε αξιόποινες πράξεις που είναι ακόμα ενεργές ποινικά.

Με πληροφορίες από Mega

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα