Ελλάδα

Συγγρού: 34χρονη καταγγέλλει βιασμό από συνάδελφό της έξω από strip club

Τι αναφέρει στην κατάθεση της

Parallaxi
συγγρού-34χρονη-καταγγέλλει-βιασμό-από-967303
Parallaxi

Θύμα βιασμού από συνάδελφό της καταγγέλλει πως έπεσε μία 32χρονη έξω από strip club στη Λεωφόρο Συγγρού την περασμένη Παρασκευή. Η γυναίκα είχε βγει με συναδέλφους της σε μπαρ στα Μελίσσια και καταγγέλλει πως μπάρμαν, τον οποίο περιγράφει ως «ψηλό, λεπτό, περίπου 40 ετών, καστανόξανθο» πρέπει να έβαλε κάτι στο ποτό της, γιατί μετά από μία γουλιά ένιωσε ιδιαίτερη αδιαθεσία, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το protothema.gr.

«Στο μπαρ θυμάμαι ότι ήπια απλά μια γουλιά ποτού, το οποίο με κέρασε ο μπάρμαν του μαγαζιού ο οποίος είναι ψηλός, λεπτός, περίπου 40 ετών, καστανόξανθος» ανέφερε στην κατάθεσή της. Νωρίτερα βρισκόταν σε άλλο μαγαζί και είχε καταναλώσει τρία ποτά, αλλά αισθανόταν μία χαρά και δεν είναι καμία δυσφορία.

Μετά το τέλος διασκέδασης στα Μελίσσια, ένας από τους συναδέλφους της – ο άνδρας που καταγγέλλει για βιασμό – έπεισε την παρέα να συνεχίσουν τη βραδιά τους στο strip club, «για χαβαλέ».

Η παρέα έφτασε εκεί λίγη ώρα αργότερα, αλλά η ίδια δεν θυμάμαι να μπαίνει στο μαγαζί. Ένιωσε ιδιαίτερη ζαλάδα και παράμεινε στο αυτοκίνητο του 35χρονου, που είχε αναλάβει να μεταφέρει όλη τη συντροφιά.

Το επόμενο πράγμα που θυμάται – σημειώνεται πως είπε στην αστυνομία ότι οι μνήμες της από τη βραδιά είναι θολές – είναι τον 35χρονο να την κακοποιεί.

«Αμέσως μετά βγήκε από το αυτοκίνητο και ήρθε από την πλευρά του συνοδηγού, άνοιξε την πόρτα και προσπάθησε να με βιάσει» κατέθεσε στην αστυνομία. Δεν μπορούσε να θυμηθεί αν ο άνδρας της είπε κάτι. «Ντύσου τώρα γιατί έρχονται οι άλλοι» κατήγγειλε ότι της είπε, μετά την κακοποίηση.

Η γυναίκα εξετάστηκε από ιατροδικαστή και για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα