Επικαιρότητα

Συμπλοκές με μαχαίρι τη νύχτα στο Ναυαρίνο

Μια ακόμα συμπλοκή τη νύχτα στην πλατεία Ναυαρίνου.

Parallaxi
συμπλοκές-με-μαχαίρι-τη-νύχτα-στο-ναυα-207542
Parallaxi

Ένα ακόμα ακραίο περιστατικό συνέβη τη χθεσινή νύχτα στο κέντρο της πόλης. Στον πεζόδρομο της Γούναρη, στη γειτονιά του Ναβαρίνου. Σε συμπλοκή που κατά μία εκδοχή πρόκειται για ξεκαθάρισμα μεταξύ διακινητών ναρκωτικών από την Αφρική και κατά μία άλλη ληστεία νεαρού Αφρικανού τραυματίστηκε νεαρός από μαχαίρι που τρεκλίζοντας και αιμορραγώντας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Πρόκειται για 18χρονο Μαροκινής καταγωγής με αρχικά ονόματος Ρ.Μ. στον οποίο έγινε συρραφή του τραύματος και ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει χωρίς να δοθεί συνέχεια.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ όπως κατήγγειλε ο ίδιος, οι δράστες τον πλησίασαν και με την απειλή μαχαιριού επιχείρησαν να τον ληστέψουν, αλλά όταν εκείνος αντιστάθηκε, δέχθηκε χτύπημα στο πόδι. Πριν διαφύγουν, άρπαξαν 300 ευρώ από το θύμα, ενώ αναζητούνται στο πλαίσιο προανάκρισης που διενεργεί η Αστυνομία, σύμφωνα με την οποία το περιστατικό φαίνεται να συνδέεται με τη διακίνηση ναρκωτικών που γίνεται στην περιοχή.

To περιστατικό είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα με τα περιστατικά ανομίας σε μια περιοχή που ξεκινά από το campus του ΑΠΘ, εκτείνεται στη Ροτόντα, κατεβαίνει τον πεζόδρομο της Γούναρη και καταλήγει στο Ναυαρίνο.

Παρά τις αλλεπάλληλες συλλήψεις και επιδρομές της αστυνομίας ακραία περσιτατικά συμβαίνουν όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας και συχνά σημειώνονται σε συμπλοκές, ενώ έχουν συμβεί στη διάρκεια του περσινού χειμώνα και θανάσιμοι τραυματισμοί και δολοφονίες διακινητών.

Διαβάστε ακόμα: Το Ναυαρίνο στο χθες και το σήμερα. 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα