Top

Συναγερμός στο δήμο Θεσσαλονίκης από κρούσματα σε σύσκεψη

Πανικός από πιθανή διασπορά κρουσμάτων λόγω κρούσματος που δεν φορούσε μάσκα σε σύσκεψη.

Parallaxi
συναγερμός-στο-δήμο-θεσσαλονίκης-από-538337
Parallaxi
Εικόνα: Γιάννης Τριανταφυλλόπουλος

«Συναγερμός» ξέσπασε στο δήμο Θεσσαλονίκης, έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Parallaxi, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του δημάχρου Θεσσαλονίκης ( το όνομα του στη διάθεση της parallaxi) , ήταν εκ των ατόμων που παρέστη στη σύσκεψη, παρά το γεγονός ότι είχε ήδη κάποια ύποπτα συμπτώματα. O συγκεκριμένος ο οποίος δηλώνει αρνητής της μάσκας εμφανίστηκε στη σύσκεψη χωρίς μάσκα και ενώ ήταν ήδη εμπύρετος.

Στην ίδια σύσκεψη συμμετείχε σύμφωνα με πληροφορίες και προϊστάμενη που κόλλησε από τον εντεταλμένο στη σύσκεψη η οποία τις επόμενες ημέρες, Τρίτη και Τετάρτη πήγαινε στη δουλειά της με πυρετό, με αποτέλεσμα να έρθει σε επαφή με εκατοντάδες εργαζόμενους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά από την πληροφορία της νόσησης των δυο ατόμων περίπου 150 εργαζόμενοι και στελέχη του δήμου κλήθηκαν να πραγματοποιήσουν προληπτικά τεστ στη βίλα Πετρίδη, εκεί όπου λειτουργεί σχετικός χώρος από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ το τελευταίο διάστημα.

Παρών στη σύσκεψη αυτή που παρεβρίσκονταν οι νοσούντες ήταν και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Πρασίνου και Βιώσιμης Κινητικότητας κ. Σωκράτης Δημητριάδης ο οποίος σχολίασε σχετικά με το θέμα στην Parallaxi:

«Έγινε μια σύσκεψη την Παρασκευή, εμείς ενημερωθήκαμε ότι ενδεχομένως μπορεί να υπάρχει πρόβλημα, δε γνωρίζουμε δηλαδή ακόμη αν υπάρχει κάποιο θετικό τεστ, ωστόσο πήγαμε κάναμε όλοι όσοι ήμασταν παρόντες στη σύσκεψη προληπτικά τεστ και βγήκαμε αρνητικοί».

Αυτή τη στιγμή επικρατεί πανικός για το πόσα ακόμα άτομα έχουν νοσήσει εντός του δήμου εξαιτίας αυτών των συμπεριφορών και της συγκεκριμένης σύσκεψης.

Χθες έκλεισε βιβλιοθήκη του δήμου στη Μοναστηρίου, που στεγάζονται και άλλες υπηρεσίες του δήμου, για απολύμανση, ενώ οι υπάλληλοι των βιβλιοθηκών διαμαρτύρονται διότι δεν εφαρμόζεται η τηλεργασία και παραμένουν ανοιχτές.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα