Επικαιρότητα

ΣΥΡΙΖΑ: Αποσύρει την υποψήφιότητά του ο Μ. Χαιρετάκης, στενός φίλος του Π. Πολάκη

Αφήνει αιχμές στη σχετική ανάρτηση που έκανε.

Parallaxi
συριζα-αποσύρει-την-υποψήφιότητά-του-985834
Parallaxi

Εικόνα: Facebook/ Μιχάλης Χαιρετάκης

Αφήνοντας αιχμές αποσύρει την υποψηφιότητά του για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά ο Μιχάλης Χαιρετάκης, το «κόψιμο» του οποίου στάθηκε αφορμή για «έκρηξη» του Παύλου Πολάκη και μετέπειτα αναταραχή στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Χαιρετάκης δηλώνει ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του – παρά το γεγονός ότι όπως ο ίδιος τονίζει «είχε την ομόφωνη έγκριση της Πολιτικής Γραμματείας» του ΣΥΡΙΖΑ – για να διευκολύνει «αυτούς οι οποίοι νομίζουν ότι θα κερδίσουν από την μη υποψηφιότητα μου».

Λέει ακόμη ότι ο ίδιος δεν προέρχεται «από κομματικούς σωλήνες ή πολιτικά τζάκια αλλά από την ψυχή της κοινωνίας και κερδίζοντας με κόπο, ήθος και αξιοπρέπεια τον σεβασμό της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας».

Αναφέρει μεταξύ άλλων πως αποσύρει την υποψηφιότητά του για να στηρίξει «ένα πραγματικό αγωνιστή», εννοώντας τον Παύλο Πολάκη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Χαιρετάκη:

«Μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και τον τραγικό θάνατο τόσων αθώων νέων ψυχών και την βίαιη καταστολή των ειρηνικών διαδηλώσεων για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των πολιτών σε μια δημοκρατική και ανεπτυγμένη χώρα,την κατάφωρη παραβίαση του δικαιώματος για ένα κράτος δικαίου,αξιοκρατίας και ίσων ευκαιριών,όπου αυτοί που κάνουν πλιάτσικο στον ιδρώτα,τις αγωνίες και τις θυσίες του ελληνικού λαού χωρίς να αποδίδεται η δικαιοσύνη που αρμόζει,κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη από ποτέ να φύγει αυτή η κυβέρνηση. Σε αυτόν τον αγώνα δεν χρειάζονται μικροπολιτικές,εγωισμοί,θέσεις καρέκλες και μηχανισμοί.

Με αυτές τις σκέψεις και μη προερχόμενος από κομματικούς σωλήνες ή πολιτικά τζάκια αλλά από την ψυχή της κοινωνίας και κερδίζοντας με κόπο,ήθος και αξιοπρέπεια τον σεβασμό της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας.

Αποσύρω την υποψηφιότητα μου η οποία είχε την ομόφωνη έγκριση της πολιτικής γραμματείας για να στηρίξω ένα πραγματικό αγωνιστή, να διευκολύνω αυτούς οι οποίοι νομίζουν ότι θα κερδίσουν από την μη υποψηφιότητα μου, να βοηθήσω όσο μου είναι δυνατό στην ηρεμία και ομοψυχία για το μεγάλο διακύβευμα που είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα