Επικαιρότητα

ΣΥΡΙΖΑ: Η Μενδώνη τόσο καιρό λειτουργούσε υπό τις οδηγίες του Μητσοτάκη

Τη στήριξη του πρωθυπουργού στην υπουργό πολιτισμού σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Parallaxi
συριζα-η-μενδώνη-τόσο-καιρό-λειτουργο-226417
Parallaxi

Τη στήριξή του στη Λίνα Μενδώνη εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην τοποθέτηση του στο υπουργικό συμβούλιο το πρωί της Τετάρτης.

Απευθυνόμενος στο υπουργικό συμβούλιο, ο κ. Μητσοτάκης σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ είπε: «Είμαστε ένα συλλογικό όργανο και πάντα στεκόμαστε ο ένας στον άλλον στα δύσκολα. Κατά καιρούς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στοχοποιήσει διάφορους υπουργούς και έχει ζητήσει την παραίτηση των μισών μελών του υπουργικού συμβουλίου. Θυμηθείτε πόσους από εσάς έχει βοηθήσει η Λίνα Μενδώνη, στην προώθηση σημαντικών ζητημάτων, λύνοντας θέματα συναρμοδιοτήτων».

«Τι άλλο πρέπει να κάνει για να επιβεβαιώσει πως η πολιτική ευθύνη ανήκει εξ’ ολοκλήρου στον κ. Μητσοτάκη;» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που σχολίαζει την παραπάνω κίνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε σήμερα όσα λέμε τόσες μέρες. Ότι η κα Μενδώνη τόσο καιρό λειτουργούσε υπό τις οδηγίες του. Και αφού μάζεψε τους βουλευτές του που ζητούσαν την παραίτησή της, τώρα φρόντισε να στείλει το ίδιο μήνυμα και στους υπουργούς του για να τη στηρίξουν, διαρρέοντάς το μάλιστα και με nonpaper. Τι άλλο πρέπει να κάνει για να επιβεβαιώσει πως η πολιτική ευθύνη ανήκει εξ’ ολοκλήρου στον κ. Μητσοτάκη;​

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα