Επικαιρότητα

Τ. Θεοδωρικάκος για ΔΕΘ: Θα γίνει σε συνθήκες τάξης και ηρεμίας

Τι δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενόψει έναρξης της Έκθεσης.

Parallaxi
τ-θεοδωρικάκος-για-δεθ-θα-γίνει-σε-συν-580651
Parallaxi
ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΒΙΝΤΕΟ YOUTUBE
ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΒΙΝΤΕΟ YOUTUBE

Η αστυνομία έχει πάρει όλα τα μέτρα, έχουν γίνει οι συσκέψεις με τους αρμόδιους φορείς και η Έκθεση αναμένεται να γίνει σε συνθήκες τάξης και ηρεμίας, διαβεβαιώνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος μίλησε μέσω του ΣΚΑΪ για τις προτεραιότητες της ελληνικής αστυνομίας ανάμεσα στις οποίες και η προστασία του πολίτη.

«Η προστασία του πολίτη είναι απόλυτη προτεραιότητα της κυβέρνησης, γιατί αν οι πολίτες δεν είναι και δεν αισθάνονται ασφαλείς, δεν υπάρχει ούτε ελευθερία ούτε ευημερία. Επομένως σηκώνουμε τα μανίκια κι επιταχύνουμε τις δράσεις μας με την ελληνική αστυνομία», είπε συγκεκριμένα.

Και συμπλήρωσε ότι «θέλουμε αστυνομία φιλική προς την κοινωνία και τους νέους, αστυνομία που θα διασφαλίσει την ασφάλεια και θα είναι σκληρή και αποτελεσματική απέναντι στο έγκλημα».

«Η δουλειά της ΕΛ.ΑΣ είναι η ασφάλεια όλων των πολιτών, στο κέντρο της Αθήνας, σε όλες τις γειτονιές, σε όλες τις γωνιές της ελληνικής γης», δήλωσε.

Ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης, ο υπουργός ανέφερε ότι η αστυνομία δοκιμάζεται κάθε μέρα, καθώς και ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να υπάρχει τάξη και ηρεμία.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ 

ΔΕΘ: 95 χρόνια παρουσίας- Τα πρώτα «βήματα»

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα