Τέιλορ Σουίφτ κατά Τραμπ: «Ρίχνει λάδι» στη φωτιά του ρατσισμού

Τι έγραψε στο Twitter η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Parallaxi
τέιλορ-σουίφτ-κατά-τραμπ-ρίχνει-λάδι-604518
Parallaxi

Κατά του Ντόναλντ Τραμπ στρέφεται η δημοφιλής τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ, κατηγορώντας τον πρόεδρο των ΗΠΑ ότι «ρίχνει λάδι» στη φωτιά του ρατσισμού και της ανωτερότητας της λευκής φυλής.

Η σταρ αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα tweets του προέδρου των ΗΠΑ με τα οποία φέρεται να απειλεί με βία κατά των διαδηλώσεων που προκάλεσε ο θάνατος του Τζορτζ Φλόιντ.

Δείτε επίσης: Ντιτρόιτ: Νεκρός 19χρονος από πυρά σε διαμαρτυρία για το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ

«Σε οποιαδήποτε δυσκολία θα αναλάβουμε τον έλεγχο, αλλά, όταν ξεκινά η λεηλασία, ξεκινούν και οι πυροβολισμοί», ανέφερε ο Τραμπ σε tweet του.

«Αφού πυροδοτείς τις πυρκαγιές της λευκής υπεροχής και του ρατσισμού σε ολόκληρη την προεδρία σου, έχεις το θράσος να προσποιείσαι ηθική ανωτερότητα πριν απειλήσεις με βία; Δεν θα σε ψηφίσουμε τον Νοέμβριο», έγραψε η Σουίφτ με τη σειρά της σε tweet απευθυνόμενη στον πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Είμαστε δημοκρατία – τουλάχιστον, υποτίθεται ότι είμαστε – όπου επιτρέπεται να διαφωνούμε και αμφισβητούμε στη δημόσια συζήτηση. Πιστεύω πραγματικά ότι (ο Τραμπ) πιστεύει ότι έχουμε απολυταρχία», είχε πει για τον Αμερικανό πρόεδρο η τραγουδίστρια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Διαβάστε σχετικά: Το Twitter αποδοκίμασε tweet του Τραμπ ως «εκθείαση της βίας»

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα