Τέλος στον εμφύλιο σπαραγμό της ΕΡΤ-Αποκεφαλίστηκαν οι διευθύνοντες

H ελπίδα ότι δεν θα συνεχιστεί η εσωστρέφεια...

Parallaxi
τέλος-στον-εμφύλιο-σπαραγμό-της-ερτ-απ-352183
Parallaxi

Την παραίτηση όλων των εμπλεκομένων στον εμφύλιο σπαραγμό της ΕΡΤ και μια από τις εσωστρεφείς περιόδους των τελευταίων χρόνων στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα σήμαναν οι σημερινές εξελίξεις. Συγκεκριμένα ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λ. Κρέτσος ζήτησε την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου Bασίλη Κωστόπουλου και του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου Γιώργου Θαλασσινού οι σχέσεις των οποίων ήταν εξαιρετικά διαταραγμένες. Το προηγούμενο διάστημα μάλιστα ο Γιώργος Θαλασσινός προέβη σε μια σειρά σοβαρών καταγγελιών για τους χειρισμούς του διευθύνοντος και του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ που είναι γνωστό πως αλωνίζει στο ραδιομέγαρο μετά το άνοιγμα από το βίαιο κλείσιμο της κυβέρνησης Σαμαρά.

Προηγήθηκαν σοβαρότατες καταγγελίες από μια σειρά στελέχη του οργανισμού, καταγγελίες από την Ένωση των Εργαζομένων, από τον Νίκο Φίλη και ηχηρές παραιτήσεις αλλά και ακόμα πιο ηχηροί διορισμοί αχυρανθρώπων που ελέγχονται απόλυτα από το δίδυμο Καλφαγιάννη-Κωστόπουλου.

Η κατάσταση είχε φτάσει πια στο απροχώρητο και σήμερα ζητήθηκαν οι παραιτήσεις με την ελπίδα ότι μια νέα εποχή θα ξεκινήσει χωρίς την αποφορά της προηγούμενης περιόδου. Η εποχή βέβαια ξεκινά με στάσεις εργασίας της ΠΟΣΠΕΡΤ σε εξέλιξη, που είναι πάντα το μέσο πίεσης του Καλφαγιάννη, με ελάχιστη συμμετοχή εργαζομένων. Το τι θα γίνει θα φανεί…

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα