Ελλάδα

Τέμπη: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο Ιάσονας – Καλύτερα η 25χρονη πολυτραυματίας

Ο Ιάσονας, είναι ο μοναδικός επιβάτης που επέζησε από τα πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη - Βίντεο

Parallaxi
τέμπη-μάχη-για-να-κρατηθεί-στη-ζωή-ο-ιά-986768
Parallaxi

Σταθερή βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας της 25χρονης, που τραυματίστηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η νεαρή κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Α’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη πολυτραυματίας και εγκαυματίας έχει αποκαταστήσει επαφή με το περιβάλλον και το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας αναπνέει μόνη της, χωρίς τη χρήση μηχανικού αερισμού.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο Ιάσονας

Ο Ιάσονας, είναι ο μοναδικός επιβάτης που επέζησε από τα πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, καθώς μετά τη σύγκρουση εκτοξεύτηκε από το τρένο στο χωράφι όπου και βρέθηκε τραυματισμένος.

Ο 20χρονος είναι τραυματισμένος πολύ σοβαρά στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κρατήσουν στη ζωή.

«Είναι ο μόνος νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, στη ΜΕΘ φυσικά. Είναι σε πάρα πολύ κρίσιμη κατάσταση. Δυστυχώς, οι συνάδελφοι εκεί δίνουν μεγάλη μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή», ανέφερε στον Alpha ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Γιαννακόπουλος.

«Να ευχηθούμε και με τη βοήθεια του Θεού να βγει από τη ΜΕΘ και να βγει έτσι όπως πρέπει να βγει», τόνισε. Ο κ. Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στη συνέχεια και στους υπόλοιπους νοσηλευόμενους από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, οι οποίοι παραμένουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα