Τέμπη: Βίντεο ντοκουμέντο με την πορεία του «Intercity 62» και τις κινήσεις του σταθμάρχη

καρέ-καρέ η πορεία του επιβατικού τρένου μέχρι και λίγα λεπτά πριν το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Parallaxi
τέμπη-βίντεο-ντοκουμέντο-με-την-πορεί-979374
Parallaxi

Ένα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει καρέ-καρέ την πορεία του επιβατικού τρένου «Intercity 62» μέχρι και λίγα λεπτά πριν το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Οικογένειες και παρέες χωρίζονται και χαιρετιούνται καθώς επιβιβάζονται στο μοιραίο τρένο.

Το τρένο αναχωρεί στις 19:23 ενώ τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας είναι 10 λεπτά πριν, στις 19:11, λίγες ώρες πριν την φονική σύγκρουση στα Τέμπη.

Οι κινήσεις του μοιραίου σταθμάρχη Στο βίντεο φαίνονται καρέ-καρέ οι κινήσεις του σταθμάρχη στη Λάρισα λίγα λεπτά μετά τις 21:15 το βράδυ της τραγωδίας. Ο σταθμάρχης κάνει μια μικρή στάση στο γραφείο κίνησης και μετά προχωρά προς το κυλικείο και κρατώντας ένα καφέ στο χέρι κατευθύνεται στο γραφείο για τη βάρδιά του.

Λίγο μετά τις 23:00, ο προαστιακός από τη Θεσσαλονίκη φτάνει στη Λάρισα. Λίγο νωρίτερα, ο μηχανοδηγός έχει αναγκαστεί να κάνει όπισθεν, επειδή ο σταθμάρχης τον έβαλε σε λάθος διαδρομή. Παράλληλα, καταγράφεται και η άφιξη του «Intercity 62» στη Λάρισα, λίγα λεπτά μετά τις 23:00, λίγο πριν τη σύγκρουση στα Τέμπη.

Στις εικόνες φαίνονται οι κινήσεις και άλλων μηχανοδηγών, όταν πληροφορήθηκαν για τη σύγκρουση λίγα χιλιόμετρα μετά τη Λάρισα.

Ακόμη, φαίνεται η στιγμή που οι αστυνομικοί φτάνουν στο σταθμό της Λάρισας και βρίσκουν τον σταθμάρχη στο γραφείο του για να τον συλλάβουν.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα