Ελλάδα

Θ. Παπακωνσταντίνου: Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η εσωτερική φλόγα και όχι η χημική του καπνογόνου

Το μήνυμά του με αφορμή το περιστατικό με τη ρίψη καπνογόνων στη χθεσινή του συναυλία στα Μάταλα.

Parallaxi
θ-παπακωνσταντίνου-το-μόνο-που-χρειαζ-991637
Parallaxi

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου εμφανίστηκε χθες, Παρασκευή (23/06) στα Μάταλα, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας, για το Matala beach festival.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας ωστόσο, άγνωστοι άναψαν καπνογόνα, ενώ ένα από αυτά πετάχτηκε πάνω στη σκηνή. Δεν προκλήθηκε σοβαρότερο πρόβλημα και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν. Μάλιστα, η συναυλία συνεχίστηκε.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, έδωσε τη δική του απάντηση για το χθεσινό περιστατικό που συνέβη στη συναυλία, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως “όλη αυτή η ιστορία με τα καπνογόνα στις συναυλίες πρέπει να σταματήσει άμεσα, πριν συμβεί κάποιο οδυνηρό ατύχημα”.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου:

Δεν ξέρω πότε ακριβώς ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τα καπνογόνα στις συναυλίες αλλά νομίζω πως πρέπει να σταματήσει άμεσα, πριν συμβεί κάποιο οδυνηρό ατύχημα.

Εγώ τις μουσικές και τα τραγούδια τα γράφω με καλά συναισθήματα για τον κόσμο-για όντα και μη όντα- και δεν διανοούμαι ότι υπάρχει η περίπτωση να αποτελέσουν αφορμή για να εμφανιστεί πόνος εκεί που θα έπρεπε να βασιλεύει χαρά και μέθεξη, κάτι που μπορούμε όλοι μαζί να παράξουμε και-ήδη- το έχουμε καταφέρει αρκετές φορές αυτά τα χρόνια. Θέλω να κατανοήσετε και να σεβαστείτε τις ανησυχίες μου.

Δεν έχουμε ανάγκη τα εξωτερικά θεαματικά «υποβοηθήματα». Όπως έχω πει και στο παρελθόν, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η εσωτερική φλόγα και όχι η χημική του καπνογόνου.

Η ελευθερία θέλει κόπο και προσπάθεια. Χωρίς το νοιάξιμο του διπλανού, καταλήγει καρικατούρα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα