Ελλάδα

Θανατηφόρο τροχαίο στους Γαργαλιάνους: Νεκροφόρα συγκρούστηκε με Ι.Χ. κλούβα.

Η νεκροφόρα είχε κατεύθυνση προς την Πύλο και πήγαινε σε κηδεία

Parallaxi
θανατηφόρο-τροχαίο-στους-γαργαλιάνο-844860
Parallaxi
εικόνα gargalianoionline

Σύμφωνα με πληροφορίες από το gargalianoionline, σοβαρό τροχαίο με τρεις τραυματίες σε σοβαρή κατάσταση σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας. Το τροχαίο συνέβη στην επαρχιακή οδό Γαργαλιάνοι – Ρωμανός στο ύψος της Αγίας Παρασκευής όπου νεκροφόρα συγκρούστηκε με Ι.Χ. κλούβα. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός τριών ατόμων (ο οδηγός της νεκροφόρας, η οδηγός και η συνοδηγός της κλούβας), και δύο ακόμη ατόμων ελαφρύτερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η νεκροφόρα είχε κατεύθυνση προς την Πύλο η οποία σημειωτέον πήγαινε σε κηδεία που θα τελούνταν μεταφέροντας σορό νεκρού και γι’ αυτό στο σημείο της σύγκρουσης έσπευσε άλλη νεκροφόρα μετά το συμβάν για την παραλαβή και μεταφορά της σορού.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο – κλούβα με τρέιλερ και φορτωμένα ραβδιστικό μηχάνημα και εργαλεία συλλογής ελαιοκάρπου έβγαινε από παρακείμενο δρόμο και σημειώθηκε η σύγκρουση.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από την Π.Υ. Γαργαλιάνων για απεγκλωβισμό των τραυματιών, περιπολικό του Α.Τ. Γαργαλιάνων και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να παραλάβουν τους τραυματίες.

Η γυναίκα -περίπου 56-57 ετών- από τους Γαργαλιάνους, που ήταν οδηγός στην λευκή κλούβα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας χωρίς αισθήσεις και αμέσως οι γιατροί την έβαλαν στη μονάδα ανάνηψης και έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Παρ’ όλα αυτά όμως η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα βαριά τραύματά της πριν από λίγη ώρα.

Πηγη: iefimerida.gr –gargalianoionline.gr

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα