Ελλάδα

Θέμα και στους Financial Times οι υποκλοπές στην Ελλάδα

Το δημοσίευμα των FT έχει τίτλο "Οι ελληνικές υποθέσεις υποκλοπών προκαλούν καύσωνα στον Μητσοτάκη"

Parallaxi
θέμα-και-στους-financial-times-οι-υποκλοπές-στην-ελ-904370
Parallaxi

Μετά τους New York Times και το Politico, άλλο ένα παγκόσμιας εμβέλειας Μέσο ασχολήθηκε με το σκάνδαλο παρακολουθήσεων στη χώρα μας.

Στο “μικροσκόπιο” ακόμη ενός μεγάλου διεθνούς Μέσου μπήκε το σκάνδαλο των υποκλοπών στην Ελλάδα, το οποίο προσελκύει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον του διεθνούς Τύπου.

Μετά το άρθρο των New York Times με τίτλο “Η σήψη στην καρδιά της Ελλάδας είναι πλέον ξεκάθαρη”, αλλά και το χθεσινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Politico που φέρνει νέα στοιχεία για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στην Κομισιόν, σειρά στις δημοσιεύσεις πήραν οι Financial Times.

Πρόκειται για ακόμη ένα παγκόσμιας εμβέλειας Μέσο που ειδικεύεται σε οικονομικά και επιχειρηματικά θέματα και το οποίο έκανε μία σύντομη καταγραφή των όσων έχουν “δονήσει” τον τελευταίο μήνα το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας.

untitled-4.jpeg

Το δημοσίευμα των FT έχει τίτλο “Οι ελληνικές υποθέσεις υποκλοπών προκαλούν καύσωνα στον Μητσοτάκη”, ενώ ξεκινά με τις “απαντήσεις” που ζητά ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά την “παραδοχή της ΕΥΠ ότι παρακολουθούσε το τηλέφωνό του”, ζητώντας εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό για “τον ρόλο του στην υπόθεση”.

Το άρθρο αναφέρει τις αποκαλύψεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες αποτελούν, όπως αναφέρει, “οξύ πολιτικό πρόβλημα για τον Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του”, προαναγγέλλοντας και τη συζήτηση στη Βουλή με ένα σχόλιο για κοινό ουσιαστικά “μέτωπο” της αντιπολίτευσης προκειμένου “να μειώσουν τη δημοτικότητα του κεντροδεξιού πρωθυπουργού”.

Πηγή: news247.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα