Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: 50 επιπλέον λεωφορεία από ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ για την εξυπηρέτηση των επιβατών

Τι επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ), Γιάννης Τόσκας.

Parallaxi
θεσσαλονίκη-50-επιπλέον-λεωφορεία-από-ο-581231
Parallaxi
Εικόνα αρχείου

Μέχρι και τα 350, από 300 σήμερα, θα φτάσουν τα οχήματα των ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ που θα εκτελούν συγκοινωνιακό έργο στο νομό Θεσσαλονίκης από τις 4/5, επισήμανε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ), Γιάννης Τόσκας. Μάλιστα, διευκρίνισε, ότι κατά τις ώρες μη αιχμής, δηλαδή από τις 10 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα και μετά τα δρομολόγια θα διπλασιαστούν έναντι των σημερινών.

“Η Ελλάδα, με απόφαση της κυβέρνησης, ύστερα από την προσωρινή αναστολή των αστικών δρομολογίων που επιβλήθηκε από τις 23/3 στο πλαίσιο αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού, επανέρχεται σταδιακά από τη Δευτέρα 4 Μαΐου στην κανονικότητα και στο θέμα των μετακινήσεων”, επισημαίνει, σε ανακοίνωσή του, ο ΟΣΕΘ.

Στο μεταξύ, ο κ. Τόσκας γνωστοποίησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι μέχρι τις 10/5 θα ενσωματωθούν και οι δύο τελευταίες γραμμές του ΟΑΣΘ, και συγκεκριμένα της γραμμής 55 “Σταυρούπολη – Ωραιόκαστρο – Παλ. Συμμαχική Οδός – Ιωνία” που θα αναλάβει η ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης από κοινού με τον Ο.Α.Σ.Θ. και της γραμμής 9 “Νέος Σιδ. Σταθμός – Λαχαναγορά”, που θα αναλάβει η ΚΤΕΛ Κιλκίς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα