Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Aνέβηκε σε οροφή αυτοκινήτου για να σωθεί- Θολότητα στο νερό στους Ταγαράδες

Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί στην Κεντρική Μακεδονία.

Parallaxi
θεσσαλονίκη-aνέβηκε-σε-οροφή-αυτοκινή-831674
Parallaxi

Σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της η κακοκαιρία “Μπάλλος”. 

Όπως μετέδωσε το lagadas.net, ένας ηλικιωμένος ανέβηκε σε οροφή αυτοκινήτου και εν συνεχεία σε μαντρότοιχο ενός σπιτιού προκειμένου να σωθεί από τα ορμητικά νερά στο Ζαγκλιβέρι.

Υπενθυμίζεται ότι επί τόπου υπερχείλισε το ρέμα που διασχίζει το χωριό. Αποτέλεσμα αυτού να πλημμυρίσουν δεκάδες σπίτια. Μία μάλιστα οικία στην περιοχή γκρεμίστηκε. 

Θόλωσε το νερό στους Ταγαράδες 

Στο μεταξύ φαίνεται πως θόλωσε το νερό της κοινότητας Ταγαράδων του δήμου Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, λόγω των φαινομένων και της υπερχείλισης του Ανθεμούντα.

Έτσι η ΔΕΥΑ απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους ώστε να μην πίνουν το συγκεκριμένο νερό.

«Εξαιτίας των χθεσινών ακραίων καιρικών φαινομένων και της υπερχείλισης του Ανθεμούντα παρουσιάστηκε θολότητα κατά την άντληση νερού σε μία από τις τρεις γεωτρήσεις της κοινότητας Ταγαράδων. Για τον λόγο αυτόν θα διενεργηθεί καθαρισμός της δεξαμενής και του δικτύου. Παρακαλούνται οι κάτοικοι της κοινότητας Ταγαράδων να μη χρησιμοποιούν το νερό προς πόση μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών καθαρισμού και την έκδοση νέας ανακοίνωσης από τη ΔΕΥΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

Κακοκαιρία: Αγνοούνται προσκυνητές στο Άγιον Όρος- Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί

Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί στην Κεντρική Μακεδονία 

Κλειστά είναι αυτήν την ώρα τα εξής σημεία της Κ. Μακεδονίας:

Κιλκίς -στην επαρχιακή οδό Λειψυδρίου – Φαναρίου στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Λειψυδρίου -στην επαρχιακή οδό Κιλκίς – Καρτερών στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Κάτω Ποταμιάς & του Δημοτικού Διαμερίσματος Ακροποταμίας -στην επαρχιακή οδό Κιλκίς – Σεβαστού στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Σεβαστού -στην επαρχιακή οδό Κιλκίς – Μεταξοχωρίου στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Τερπύλου -στην επαρχιακή οδό Μανδρών – Γαλλικού στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Μανδρών -στην επαρχιακή οδό Κιλκίς – Ποντοκερασιάς στη διασταύρωση Επταλόφου

Πιερία -στο 12 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κονταριώτισσας – Αγ. Σπυρίδωνα

Χαλκιδική -στο 1 χιλιόμετρο σε οδό που συνδέει το Δημοτικό Διαμέρισμα Ολύνθου με την επαρχιακή οδό Ν. Μουδανιών – Σιθωνίας -στο 1 χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Ορμύλιας – Βραστάμων – σε δημοτική οδό (ιρλανδική διάβαση) στην Ολυμπιάδα

Mε πληροφορίες από lagadas.net

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα