Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Αντιδράσεις ιδιοκτήτων cafe-bar για τη διακοπή ρεύματος στους εξωτερικούς χώρους

Αντιμέτωπα με τη διακοπή ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται τα καταστήματα εστίασης στο πέταλο της πλατείας Αριστοτέλους.

Parallaxi
θεσσαλονίκη-αντιδράσεις-ιδιοκτήτων-cafe-822861
Parallaxi

Αντιμέτωπα με τη διακοπή ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται τα καταστήματα εστίασης στο πέταλο της πλατείας Αριστοτέλους, ύστερα από καταγγελίες ομάδας πολιτών για παράνομη σύνδεση και χρήση ηλεκτρικού ρεύματος στους εξωτερικούς τους χώρους, δηλαδή εκτός της οικοδομικής γραμμής και για καλώδια επικίνδυνα για την ασφάλεια των περαστικών που αλλοιώνουν τον ιστορικό χαρακτήρα των κτηρίων.

Για άνιση μεταχείριση που θα τους οδηγήσει στην οικονομική καταστροφή, τώρα που χρειάζονται περισσότερο τους εξωτερικούς χώρους για να δουλέψουν, κάνουν λόγο οι καταστηματάρχες εστίασης, στο νότιο πέταλο της Αριστοτέλους και σε κάποια καταστήματα στην οδό Καρόλου Ντηλ.

Οι καταστηματάρχες, μάλιστα ζητούν από τον ΔΕΔΗΕ, να προχωρήσει στην υπογειοποίηση των βασικών καλωδίων ηλεκτροδότησης των κτηρίων που χρόνια τώρα κρέμονται πάνω από τα κεφάλια των πολιτών.

Ήδη, πάντως, κάποιοι επιχειρηματίες στον άξονα της Αριστοτέλους προχώρησαν σε άλλες λύσεις φωτισμού, με επαναφορτιζόμενα φωτιστικά και επιπλέον θερμάστρες υγραερίου.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα