Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Χωρίς λεωφορεία την Πέμπτη η πόλη για πέντε ώρες

Η διοίκηση του ΟΑΣΘ ζήτησε από το συνδικάτο των εργαζομένων στα λεωφορεία να αλλάξουν απόφαση

Parallaxi
θεσσαλονίκη-χωρίς-λεωφορεία-την-πέμπ-750856
Parallaxi

Χωρίς λεωφορεία θα μείνει αύριο Πέμπτη (6.4.2023) για 5 ώρες η Θεσσαλονίκη, καθώς οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ προκήρυξαν στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 16:00 με την διοίκηση του οργανισμού να τους ζητάει να ανακαλέσουν την απόφασή τους.

Στην ανακοίνωση, αναφέρεται:

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ προχωρά αύριο, Πέμπτη 6 Μαΐου, σε στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι. Κατά την διάρκειά της στάσης εργασίας δεν θα κυκλοφορούν λεωφορεία, ούτε με προσωπικό ασφαλείας. Μόνη εξαίρεση θα αποτελέσουν τα ειδικά διασκευασμένα οχήματα εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρίες, τα οποία θα κυκλοφορούν κανονικά.

“Αδικαιολόγητη κινητοποίηση που θα ταλαιπωρήσει το επιβατικό κοινό”

Η διοίκηση του ΟΑΣΘ ζήτησε, πάντως, σήμερα (5.4.2023) από το συνδικάτο των εργαζομένων στα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης να αλλάξουν απόφαση και να αναστείλουν την αυριανή στάση εργασίας.

«Η διοίκηση του ΟΑΣΘ καλεί το συνδικάτο των εργαζομένων του οργανισμού να αναστείλει την αδικαιολόγητη κινητοποίηση που θα ταλαιπωρήσει το επιβατικό κοινό», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Τονίζεται, ότι «κατά την διάρκειά της στάσης εργασίας δεν θα κυκλοφορούν λεωφορεία, ούτε με προσωπικό ασφαλείας. Μόνη εξαίρεση θα αποτελέσουν τα ειδικά διασκευασμένα οχήματα εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρίες, τα οποία θα κυκλοφορούν κανονικά».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα