Top

Θεσσαλονίκη- Δικηγόρος 24χρονης: «Στο ποτό της υπήρχε κάποιο υπνωτικό χάπι»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αθανάσιου Ζιώγα.

Parallaxi
θεσσαλονίκη-δικηγόρος-24χρονης-στο-πο-547301
Parallaxi

Σάλος έχει προκληθεί από τις αποκαλύψεις για τον βιασμό μιας 24χρονης κοπέλας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε πάρτι σε σουίτα ξενοδοχείου στα δυτικά. 

Μάλιστα, ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας, τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ τα εξής:

«Στη συγκεκριμένη καταγγελία αναφέρεται βιασμός από τρία άτομα κατοίκους Αθηνών που έμεναν σε εκείνο το ξενοδοχείο. Η κοπέλα βρέθηκε εκεί κατόπιν προτάσεως γνωστών της από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Της προτάθηκε να πάει σε ένα πάρτι όπως και σε άλλες κοπέλες που ήταν εκεί. Ισχυρίζεται ότι στο ποτό της υπήρχε κάποιο υπνωτικό χάπι, ήπιε μεγάλη δόση ποτού και η πράξη αυτή έγινε χωρίς τη θέλησή της».

Υπενθυμίζεται ότι στην υπόθεση υπάρχει εμπλοκή ονομάτων πολύ γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας της Αθήνας.

Ο λογαριασμός στο instagram yperoxes.gynaikes ανήρτησε τα στοιχεία της υπόθεσης.

«Βίασαν μία 24χρονη σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Το περιστατικό έγινε μια εβδομάδα πριν. Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα τα οποία φέρονται να νάρκωσαν την κοπέλα και στη συνέχεια να τη βίασαν. Οι τρεις αρνούνται την εμπλοκή τους. Η καταγγελία για τον βιασμό έφτασε στα χέρια της αστυνομίας τα ξημερώματα της επόμενης μέρας και ακολούθως αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου συνέλαβαν έναν 27χρονο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό έγινε σε μεγάλο ξενοδοχείο στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου εμπλέκονται τέσσερις άνδρες οι οποίοι συμμετείχαν σε πάρτι που στήθηκε σε σουίτα του ξενοδοχείου. Αρχικά ομολόγησε ο 27χρονος. Όλοι οι συλληφθέντες έδωσαν κατάθεση στη δικαιοσύνη, με τον ανακριτή και τον εισαγγελέα να τους αφήνει ελεύθερους. Οι τρεις που συνελήφθησαν μετά τον 27χρονο, αρνούνται τη συμμετοχή. Το πάρτι οργανώθηκε από τέσσερα άτομα από την Αθήνα, στη σουίτα που έκλεισε ο 27χρονος. Όσα μηνύματα έχουμε λάβει για το περιστατικό αναφέρουν ότι οι τρεις άντρες είναι γνωστοί επιχειρηματίες της εστίασης στη Θεσσαλονικη! Ελπίζουμε το συγκεκριμένο έγκλημα να μην καλυφθεί, ο κόσμος να αρχίσει να μιλάει και το θύμα να μπορέσει να βρει τη δικαίωση που του αξίζει 🙏 #yperoxesgynaikes»

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα