Αθλητισμός

Η Θεσσαλονίκη γίνεται το κέντρο της ελληνικής ξιφασκίας

Αγώνες με τη συμμετοχή συλλόγων από όλη την Ελλάδα.

Parallaxi
η-θεσσαλονίκη-γίνεται-το-κέντρο-της-ελ-828149
Parallaxi

Το κέντρο της ελληνικής ξιφασκίας, έστω και για λίγες ημέρες, γίνεται η Θεσσαλονίκη με αφορμή τους αγώνες που θα φιλοξενηθούν στο ΔΑΚ Καλαμαριάς.

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος σύλλογοι από όλη τη χώρα, με τη διοργάνωση έχει τη σφραγίδα του συλλόγου ΞΙΦΟΜΑΧΟΣ με την υποστήριξη και τη συνεργασία του Δήμου Καλαμαριάς. Το αγωνιστικό πρόγραμμα διαρκεί από το απόγευμα της Παρασκευής 11 Μαρτίου μέχρι το απόγευμα της Κυριακής 13 Μαρτίου.

Οι αγώνες, διοργανώνονται υπό την αιγίδα και τη στήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και είναι βαθμολογούμενοι. Θα αγωνιστούν παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών, παιδιά 10-13 ετών, καθώς και έφηβοι και ενήλικες στην κατηγορία γυναικών και αντρών. Αναμένεται να συμμετάσχουν 200 μικροί και μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Είναι μεγάλη ευκαιρία για την Θεσσαλονίκη να γίνει το κέντρο της ελληνικής Ξιφασκίας για λίγες μέρες. Να αναδειχθεί το άθλημα και να έρθουν σε επαφή πολλά νέα παιδιά που ενδιαφέρονται να το γνωρίσουν. Σε αυτήν την κατεύθυνση συνδέονται και θεσμικοί φορείς της Θεσσαλονίκης που αναζητούν τέτοιες ευκαιρίες για αθλητική ανάπτυξη, αλλά και εκπαιδευτικοί και κοινωνικοί οργανισμοί.

Αθλητικός Σύλλογος ΞΙΦΟΜΑΧΟΣ

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Κωστής Τσιτσελίκης

τηλ.: 6944162277 / e-mail: ktsitselikis@yahoo.com

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα