Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Μάχη στην εντατική για να κρατηθεί στη ζωή, δίνει η 21χρονη

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο

Parallaxi
θεσσαλονίκη-μάχη-στην-εντατική-για-να-940560
Parallaxi

Σοβαρή εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση της 21χρονης φοιτήτριας που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο ενός 26χρονου, ο οποίος την εγκατέλειψε το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η 21χρονη Εμμανουέλα βρίσκεται στην εντατική του νοσκομείου «Παπαγεωργίου» και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. «Η άτυχη φοιτήτρια που έπεσε θύμα αυτού του τροχαίου παλεύει πραγματικά για τη ζωή της. Βρίσκεται σε πάρα πολύ βαριά κατάσταση. Η οικογένεια πάντα ελπίζει σε ένα θαύμα», δήλωσε στο STAR ο δικηγόρος της.

Εν τω μεταξύ, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση της νεαρής στην οδό Εγνατία έφερε στο φως της δημοσιότητας το Open.

Στα πλάνα που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, δείχνει το όχημα του 26χρονου, που βρίσκεται στα χέρια των αρχών, να διαφεύγει από το σημείο της παράσυρσης με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ο ίδιος παρόλα αυτά έχει ισχυριστεί ότι δεν έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και ότι εάν η 21χρονη περνούσε από διάβαση δεν θα είχε συμβεί τίποτα.

Δείτε το βίντεο

 

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τον 26χρονο οδηγό

Όπως έχει γίνει γνωστό, ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 26χρονου που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη φοιτήτρια.

Για κακούργημα διώκεται και η 19χρονη συνεπιβάτιδά του που συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Η 19χρονη ημεδαπή από την πλευρά της αντιμετωπίζει το κακούργημα της συνέργειας σε επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη και της συνέργειας σε εγκατάλειψη τροχαίου (πλημμέλημα).

Ο αλβανικής καταγωγής οδηγός κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη (κακούργημα), όπως και για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς σχετική άδεια (πλημμελήματα).

πηγή ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα