Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Οι περιοχές που σήμερα θα μείνουν χωρίς ρεύμα για πολλές ώρες

Προβλήματα σε οδούς και κοινότητες τεσσάρων δήμων

Parallaxi
θεσσαλονίκη-οι-περιοχές-που-σήμερα-θα-466742
Parallaxi

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση θα αντιμετωπίσουν σήμερα, Κυριακή 12 Μαρτίου, όσοι κατοικούν περιοχές τεσσάρων δήμων της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά, από τις 8:00 ώς τις 14:00 χωρίς ρεύμα θα παραμείνουν οι κάτοικοι επί της οδού Βασιλέως Ηρακλείου, στο κέντρο, από την οδό Κατούνη έως της οδό Δραγούμη (όλο το τετράγωνο).

Επίσης, διακοπή είναι προγραμματισμένη και σε ολόκληρη τη δημοτική ενότητα Καρδίας, του δήμου Θέρμης, από την ΕΟ Θεσσαλονίκης-Μουδανίων μέχρι τον Αεροφάρο από τις 8:00 μέχρι 2:30.

Στον ίδιο δήμο, προβλήματα θα αντιμετωπίσουν και οι καταναλωτές σε όλο τον οικισμό Άνω Βασιλικών από τις 9:30 ώς τις 11:00.

Διακοπές είναι προγραμματισμένες και για τον δήμο Δέλτα. Αρχικά από τις 8:00 μέχρι τις 12:00 προβλήματα θα αντιμετωπίσουν επιχειρήσεις στη ΒΙΠΕΘ στα ΟΤ 21-22 – 23, οι πελάτες Μηλόπουλος, Ισοθέρμ, Χονδραντωνη, SCA PACKAGING HELLAS, Νένδος, Φριγκοσταλ α.ε.

Παράλληλα, από τις 8:00 ώ τις 13:00 διακοπή έχει προγραμματιστεί από τον πύργο με κατεύθυνση προς Σίνδο παράλληλα της Εγνατίας Οδού και συγκεκριμένα, στα αντλιοστάσια – Τοεβ, αρδευτικά, βουστάσια, το Ξυράνθριο, ο ξενώνας Αγ. Δημητρίου, ο Θεοδωρόπουλος στη Σίνδο, Μιτιντζής και Ναρίδης.

Τέλος, χωρίς ρεύμα θα παραμείνουν οι κάτοικοι στις Συκιές. Η διακοπή αφορά την περιοχή κοντά στον φούρνο Φραγκάκη, και συγκεκριμένα τις οδούς: Μπελογιάννη, Σαββαΐδη, Καραολή, Αγρινίου και Βενιζέλου – Μεσολογγίου (διχάλα) -για δυο έως τρεις ώρες σε κάθε δρόμο.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα