Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη-Οπαδικό επεισόδιο: Ήταν σα να έβλεπα το δικό μου παιδί, ήταν πολύ σοκαριστικό

"Το χτυπήσανε πολύ άσχημα το παλικαράκι, ήταν μικρό παιδί 15-16 χρονών."

Parallaxi
θεσσαλονίκη-οπαδικό-επεισόδιο-ήταν-σ-951776
Parallaxi

Για την οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη, που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 16χρονου μίλησε αυτόπτης μάρτυρας.

«Ακούσαμε φασαρίες κατά τις 19:30, γινόταν καβγάς βγήκαμε έξω, αντικρίσαμε νεαρούς να συμπλέκονται, τρέξαμε, είδαμε ένα παλικάρι κάτω πεσμένο, αιμόφυρτο, δύο άνθρωποι να τον χτυπούν, φωνάξαμε ‘’τι κάνετε εδώ πέρα, αφήστε το παιδί’’. Με το που μας αντιλήφθηκαν και μαζευτήκαμε άτομα εκεί, το ‘βάλαν στα πόδια, φύγανε, τρέξανε.

Τους κυνήγησαν κάποιοι εδώ περίοικοι, παιδιά, δεν πρόλαβαν να τους πιάσουν. Το παλικάρι ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, ήταν αιμόφυρτος κάτω πεσμένος. Προφανώς τον είχαν κλωτσήσει, τον είχαν χτυπήσει πάρα πολύ άσχημα. Έτρεξε η σύζυγός μου, τον σήκωσε, τον έφεραν στο φαρμακείο για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Το παιδί είχε τις αισθήσεις του αλλά ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Τα παιδιά της Αστυνομίας ήρθαν πάρα πολύ γρήγορα και το ασθενοφόρο, έκαναν ό,τι μπορούσαν, πήγαν να τους βρουν αλλά είχαν φύγει.

Ήταν σα να έβλεπα το δικό μου παιδί, ήταν πολύ σοκαριστικό. Το χτυπήσανε πολύ άσχημα το παλικαράκι, ήταν μικρό παιδί 15-16 χρονών. Απ’ ό,τι μάθαμε ήταν οπαδικά τα κίνητρα και καλό είναι να σταματήσουν αυτά γιατί κάποιοι μετά τον Άλκη δεν έβαλαν μυαλό δυστυχώς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα