Επικαιρότητα

Oλοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας των εργαζομένων στον τουρισμό

"Πληρώσαμε πολλά, δε θα πληρώσουμε ξανά! Να πληρώσουν κράτος και εργοδοσία. Κανένας εργαζόμενος χωρίς εισόδημα"

Parallaxi
oλοκληρώθηκε-η-πορεία-διαμαρτυρίας-τω-603203
Parallaxi

Στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, επί της οδού Εγνατίας 81, κατέληξαν τα  μέλη του  Σωματείου Εργαζομένων σε Τουριστικές και Επισιτιστικές Επιχειρήσεις (ΣΕΤΕΠΕ), για τα προβλήματα του κλάδου που νωρίτερα πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στην Εγνατία.

Οι διαδηλωτές επιχείρησαν να ανέβουν στα γραφεία της Ένωσης και τοιχοκόλλησαν αφίσες διαμαρτυρίας στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Νωρίτερα μέλη του Σωματείου καθώς και μέλη του ΠΑΜΕ και φοιτητικοί σύλλογοι συγκεντρώθηκαν στην Καμάρα όπου  κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα διαμαρτυρήθηκαν  για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον κλάδο του τουρισμού και του επισιτισμού, στις μέρες του κορονοϊού.

«Πληρώσαμε πολλά, δε θα πληρώσουμε ξανά! Να πληρώσουν κράτος και εργοδοσία. Κανένας εργαζόμενος χωρίς εισόδημα» μερικά από τα συνθήματα των συγκεντρωμένων, οι οποίοι ζητούν:

-Κατάργηση όλων των αντεργατικών ΠΝΠ. -Επαναπρόσληψη όλων όσων εργάστηκαν το 2019 στον επισιτισμό-τουρισμό. -Να ακυρωθούν οι χιλιάδες απολύσεις που έγιναν μέχρι σήμερα, να απαγορευτούν για το επόμενο διάστημα. -Μέσα προστασίας της υγείας  στους χώρους δουλειάς.

«Πληρώσαμε πολλά, δε θα πληρώσουμε ξανά! Να πληρώσουν κράτος και εργοδοσία. Κανένας εργαζόμενος χωρίς εισόδημα» επισημαίνουν.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα