Top

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και τρείς τραυματίες

Το όχημα προσέκρουσε σε δέντρο.

Parallaxi
θεσσαλονίκη-τροχαίο-δυστύχημα-με-ένα-285071
Parallaxi
Εικόνα Αρχείου

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα λίγο πριν από τις 9 το πρωί στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα το όχημα ΙΧ στο οποίο επέβαιναν άτομα, εξετράπη της πορείας του λίγο πριν το χωριό Δρακόντειο στην επαρχιακή οδό Κολχικού – Ανάληψης, και προσέκρουσε σε δέντρο κατα τη διάρκεια καταδίωξης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο όχημα επέβαιναν παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι αρνήθηκαν να σταματήσουν στο σήμα της Αστυνομίας, ανέπτυξαν ταχύτητα και το όχημα προσέκρουσε σε δέντρο.

Θύμα του τροχαίου ένας 25χρονος ο οποίος έχασε τη ζωή του, ενώ τραυματίστηκαν άλλα τρία άτομα, ένα σοβαρά κι άλλα δύο από ελαφρά, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σήμερα (10-11-2021) και ώρα 08:45, το Κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε για όχημα που ξέφυγε από την πορεία του στην Επαρχιακή Οδό Κολχικού – Μικρής Βόλβης και αφού προσέκρουσε σε δέντρο, ανατράπηκε. Άμεσα προσέτρεξαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις όπου εντόπισαν θανάσιμα τραυματισμένο αλλοδαπό άντρα και τέσσερα (4) τραυματισμένα άτομα που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης διερευνούν την υπόθεση κατ’ αρμοδιότητα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα