Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο με τον 16χρονο Ρομά στο βενζινάδικο – Όσα έγιναν

Στη δημοσιότητα βγήκε βίντεο ντοκουμέντο από τη κάμερα του βενζινάδικου - Δείτε το

Parallaxi
θεσσαλονίκη-βίντεο-με-τον-16χρονο-ρομά-944503
Parallaxi

Στη δημοσιότητα βγήκε βίντεο από τη κάμερα του βενζινάδικου στη Θεσσαλονίκη, όπου φαίνεται ο 16χρονος Ρομά να φεύγει χωρίς να πληρώσει, ενώ έπειτα ακολούθησε η καταδίωξη από τους αστυνομικούς, κατά την οποία ο 16χρονος δέχθηκε πυροβολισμό από αστυνομικό.

Στο πρώτο βίντεο – ντοκουμέντο φαίνεται ο 16χρονος Ρομά να πηγαίνει στο βενζινάδικο με το αυτοκίνητό του και να βάζει βενζίνη. Μόλις όμως η διαδικασία ολοκληρώνεται και έρχεται η στιγμή της πληρωμής, ο 16χρονος πατάει γκάζι και… εξαφανίζεται χωρίς να πληρώσει.

Εκείνη την ώρα, πίνουν καφέ στο βενζινάδικο οι αστυνομικοί. Στο δεύτερο βίντεο – ντοκουμέντο φαίνεται να μπαίνει στο χώρο ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου και να τους ενημερώνει ότι ένας πελάτης έφυγε χωρίς να πληρώσει. Οι αστυνομικοί σηκώνονται, φορούν τα μπουφάν τους και ξεκινούν για την καταδίωξη.

Όπως είπε ο ιδιοκτήτης στο newsit.gr μάλιστα, δεν χρειάστηκε καν να ενημερώσει ο ίδιος την Αστυνομία για το συμβάν, αφού οι αστυνομικοί ήταν ήδη, τυχαία, στο σημείο.

Λίγο αργότερα, ο 16χρονος θα πυροβοληθεί από αστυνομικό και θα τραυματιστεί σοβαρά, ενώ τέλος όπως έγινε γνωστό, διατάχθηκε ΈΔΕ σε βάρος του αστυνομικού, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Πηγή: newsit.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα