Ελλάδα

Θετικός σε κορονοϊό άνδρας που φιλοξενείται σε δομή υγείας στην Τρίπολη

Πρόκειται για έναν άντρα  που φιλοξενείται στη δομή η οποία βρίσκεται περίπου 3 χιλιόμετρα έξω από την πόλη και βρέθηκε θετικός στον ιό.

Parallaxi
θετικός-σε-κορονοϊό-άνδρας-που-φιλοξε-539785
Parallaxi

Κρούσμα κορονοϊού βρέθηκε σε δομή ψυχικής υγείας στην Τρίπολη. Πρόκειται για έναν άντρα  που φιλοξενείται στη δομή η οποία βρίσκεται περίπου 3 χιλιόμετρα έξω από την πόλη και βρέθηκε θετικός στον ιό.

Ήδη, έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο αναφοράς, το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο αναφοράς. Στη δομή ψυχικής υγείας φιλοξενούνται περίπου 10 άνθρωποι, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ενώ ήδη υπάρχει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην πόλη και έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση.

Αυτό που προκαλεί επιπλέον ανησυχία σε αυτή την περίπτωση είναι πως πριν από λίγες ημέρες ο άνδρας που βρέθηκε θετικός είχε νοσηλευτεί στην παθολογική κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.

Στο μεταξύ, σε μια άλλη  περίπτωση στην Τρίπολη, αναμένονται οι απαντήσεις από το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ένας άνδρας που εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης.

Κινητοποίηση υπήρξε και στο νοσοκομείο της Θήβας, καθώς 12 εργαζόμενοι μπήκαν σε καραντίνα επειδή εκτέθηκαν σε κρούσμα κορωνοϊού. Πρόκειται για 6 γιατρούς, 4 νοσηλευτές και 2 τραυματιοφορείς. Οι συγκεκριμένοι τέθηκαν σε κατ’οίκον περιορισμό, για προληπτικούς λόγους, ενώ δεν εμφανίζουν συμπτώματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ της Κυριακής, έφτασε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικού του νοσοκομείου Θηβών μια ασθενής με επιληπτική κρίση. Το πρωί της Δευτέρας η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, υποβλήθηκε σε έλεγχο για τον κορωνοϊό και το τεστ βγήκε θετικό.

Πηγή: ΕΡΤ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα