Ελλάδα

Θετικός στον κοροναϊό ο Αλέξης Παπαχελάς

Θετικός στον κοροναϊο ο διευθυντής της εφημερίδας Καθημερινή.

Parallaxi
θετικός-στον-κοροναϊό-ο-αλέξης-παπαχε-568092
Parallaxi

Θετικός στον κορονοϊό ο Αλέξης Παπαχελάς, διευθυντής της εφημερίδας Καθημερινή, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από την στήλη του στην εφημερίδα. 

Ο διευθυντής της Καθημερινής, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε κείμενό του στη στήλη του στην εφημερίδα, έμαθε ότι είναι θετικός στον ιό τη Δευτέρα.

Στο κείμενό του στην εφημερίδα, στο σημείο όπου ο Αλέξης Παπαχελάς αναφέρεται στην προσωπική του εμπειρία με τον κοροναϊό ξεκινάει γράφοντας πως: 

Την περασμένη Δευτέρα το πρωί έμαθα ότι είχα και εγώ προσβληθεί από το κορωνοϊό. Όπως πάρα πολλοί άνθρωποι γύρω μας. Αυτή τη συλλογική αβεβαιότητα που ένιωθα να κυριαρχεί την ένιωθα στο πετσί μου. Μέχρι στιγμής είναι μία δυσάρεστη εμπειρία, κάτι σαν κακή γρίπη. Θέλει όμως προσοχή. Γιατί μαθαίνουμε συνέχεια για περιπτώσεις ανθρώπων που του πήραν αψήφιστα και βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Κατά τα άλλα η ώρα περνάει με παζλ, βιβλία για τη δουλειά της εφημερίδας. Λυπάμαι που δεν μπορώ να βρεθώ κοντά στους γονείς μου τέτοιες ώρες και ξέρω πόσο τους αγχώνουν τέτοια νέα. Σκέφτομαι πολύ αυτήν τη γενιά και πρέπει να την προφυλάξουμε…”. 

*Πληροφορίες εφημερίδα Η Καθημερινή

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα