Ελλάδα

Θήβα: Οργή και θλίψη για το θάνατο 7χρονου προσφυγόπουλου από φωτιά

Εκτεταμένα επεισόδια στη δομή της περιοχής.

Parallaxi
θήβα-οργή-και-θλίψη-για-το-θάνατο-7χρον-727331
Parallaxi
Πηγή: Στιγμιότυπο YouTube – ΡΑΔΙΟ ΘΗΒΑ

Οργή και θλίψη προκάλεσε ο θάνατος ενός 7χρονου παιδιού από πυρκαγιά που ξέσπασε σε κτίριο που αποθηκεύονταν κουβέρτες και είδη ρουχισμού σε δομή φιλοξενίας, στη θέση Χαραϊντίνι της Θήβας.

Πρόκειται για παιδί επταμελούς οικογένειας, το οποίο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, με την άφιξη των πυροσβεστών και των αστυνομικών οι μετανάστες επιτέθηκαν μαζικά με βροχή από πέτρες και άλλα αντικείμενα σε βάρος των πυροσβεστών και των αστυνομικών αποτρέποντάς τους την είσοδο στον χώρο και την κατάσβεση.

Όταν οι πυροσβέστες εισήλθαν στο χώρο ενημερώθηκαν από πρόσφυγες ότι από μόνοι τους είχαν ανασύρει από το φλεγόμενο κτήριο νεκρό αγοράκι το οποίο έφερε εκτεταμένα εγκαύματα.

Για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα από την αστυνομία για να διαπιστωθεί τι συνέβη, πώς και κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκε το παιδί εντός του φλεγόμενου κτηρίου και ποιοι έχουν ευθύνη για τα γεγονότα, ενώ από τις 23:00 και μετά αποκαταστάθηκε η ηρεμία στο σημείο.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα