Ελλάδα

Τι απάντησε ο Γιώργος Παπανδρέου για την αποχώρηση Βενιζέλου

Όσα είπε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Parallaxi
τι-απάντησε-ο-γιώργος-παπανδρέου-για-τ-450773
Parallaxi
Εικόνα: ΕΡΤ Web TV

Ο Γιώργος Παπανδρέου απέφυγε όπως φάνηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ, μετά την ρήξη της Φώφης Γεννηματά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

«Νομίζω ότι, δεν είναι ούτε ο χώρος ούτε η ώρα για να μιλήσουμε γι’ αυτά», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου όταν ρωτήθηκε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στη Νέα Ερυθραία.

Ο κ. Παπανδρέου μίλησε μόνο για το β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών κι ανέφερε ότι «στηρίζουμε τους υποψηφίους της παράταξής μας, γιατί η παράταξη αυτή έχει προσφέρει τα μέγιστα και στην ίδια την αυτοδιοίκηση – πιστεύουμε σε αυτόν τον θεσμό, αλλά έχει κάνει και έργο, έχει επιτελέσει ένα πολύ σημαντικό, το μεγαλύτερο θα έλεγα, έργο για την αυτοδιοίκηση και με την αυτοδιοίκηση».

Δείτε επίσης: Παραιτείται ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από την ηγεσία της ΛΑΕ 

Μάλιστα πρόσθεσε πως «όπου δεν υπάρχουν δικοί μας υποψήφιοι, ελπίζω να επικρατήσουν κριτήρια επιλογής που είναι κοντά στις αξίες μας, αξίες αυτοδιοικητικές, αλλά και αξίες όπως το δημοκρατικό ήθος, η οικολογική συνείδηση, η διάφανη και χρηστή διοίκηση, γιατί θέλουμε ο κόσμος να ξέρει που πάνε τα χρήματά του και βέβαια, η προοδευτική ευαισθησία για την κοινωνική συνοχή. Μόνο έτσι, μέσα από μια προοδευτική αυτοδιοίκηση, ισχυρή αυτοδιοίκηση, μπορούμε να μιλάμε για μια Ελλάδα ελπίδας και προόδου».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά: Αιχμές Γεννηματά και Καμίνη για την αποχώρηση Βενιζέλου 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα