Ελλάδα

Τι θα ισχυριστεί στην απολογία της η 29χρονη που πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

Συγκλονίζει ο αστυνομικός που βρήκε το βρέφος

Parallaxi
τι-θα-ισχυριστεί-στην-απολογία-της-η-29χ-290504
Parallaxi

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Βέροιας θα περάσει σήμερα η 29χρονη που κατηγορείται πως σκότωσε το 11 μηνών μωρό της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, πετώντας το στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε αγωγή και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό η 29χρονη θα αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας που της αποδίδεται και αναμένεται να υποστηρίξει πως δεν είχε καμία πρόθεση να βλάψει το βρέφος της και ότι σε καμία περίπτωση δεν το πέταξε η ίδια μέσα στο νερό.

Πάντως η ίδια έχει παραδεχτεί ότι πήγε με το μωρό της στο ποτάμι αλλά δεν είχε πρόθεση να το σκοτώσει.

Η νεαρή γυναίκα φέρεται να υποστηρίζει πως βρέθηκε στο φράγμα του Αλιάκμονα και άφησε το μωρό να παίξει, ενώ εκείνη έπαιζε με το κινητό της με αποτέλεσμα το βρέφος να μπουσουλήσει και να πέσει στο ποτάμι.

Ερωτηθείσα από τους αστυνομικούς γιατί δεν έσπευσε να σώσει το παιδί της, φέρεται να απάντησε πως δεν γνωρίζει κολύμπι και δεν συνειδητοποίησε τι ακριβώς συνέβη. «Το άφησα εκεί και έφυγα», είπε η 29χρονη.

«Οι δικοί μου δεν ήθελαν το μωρό επειδή ήταν εκτός γάμου. Δεν το αγαπούσε κανείς», φέρεται να είπε επίσης στους αστυνομικούς.

«Δεν σκότωσα το παιδί μου. Μου είπαν ότι κατέληξε. Δεν ξέρω τι έγινε», υποστήριξε η μητέρα του άτυχου βρέφους.

Συγκλονίζει ο αστυνομικός που βρήκε το βρέφος

Ο αστυνομικός, που ήταν παρών στην ανεύρεση του άτυχου μωρού, συγκλονίζει, περιγράφοντας στην εκπομπή Live News, τη στιγμή που βρήκαν το μωρό νεκρό.

«Ήμασταν μια ομάδα της ΟΠΚΕ 5 ατόμων, οι διοικητές των τμημάτων ασφαλείας Βέροιας και Αλεξάνδρειας και δύο περιπολικά. Από τις 10 το βράδυ ψάχναμε στο ποτάμι. Στις 12 και μισή φτάσαμε στις όχθες. Ένας συνάδελφος εντόπισε το μωρό στην άκρη στα βράχια στη 1 και μισή τα ξημερώματα. Αμέσως μας φώναξε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Το μωρό επέπλεε στο νερό μπρούμυτα. Πήγαμε στο σημείο το βγάλαμε έξω και είδαμε ότι ήταν παγωμένο και νεκρό. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν ήταν αλήθεια ή ψέμα. Είχε κάποια σημάδια στο πρόσωπο» πρόσθεσε στην συγκλονιστική περιγραφή του.

«Το μωρό ήταν περιποιημένο. Φορούσε μπουφανάκι, ένα κολάν πολύχρωμο και τα παπουτσάκια του. Όλοι μας σοκαριστήκαμε. Είμαστε και οι 5 πατεράδες μικρών παιδιών» κατέληξε ο αστυνομικός.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα